2013. január 18. 14:08.

A sorozat Illés Vandája visszatér január 18-án egy epizód erejéig a Barátok közt című sorozatba.

Visszatér a Kardos Eszter alakította Illés Vanda a Mátyás király térre, igaz ugyan, hogy csak egyetlen epizód erejéig bukkan fel a sorozatban. Az epizódban Vanda édesanyja férjének lesz a temetése. A karakter jelenleg drogelvonón van, kérdéses, miként is gyógyult ki a szenvedélybetegségből.

Kardos Eszter idő közben elhagyta az országot, és síoktatóként próbált szerencsét Ausztriában. Négy éves kora óta síel, ez az egyik kedvenc hobbija, ezért pár évvel ezelőtt letette az oktatói vizsgát a Magyar Síakadémián. Ismerőseitől hallotta, hogy magyarul beszélő síoktatót keresnek, Eszter pedig belevágott. 2011-ben a szerelem is elérte a fiatal színésznőt, ezért nem is volt kérdéses, hogy kint marad Ausztriában. Rolanddal hamarosan összeköltöztek.

Kardos Eszter újra a Barátok köztben

Kardos Eszter újra a Barátok köztben

A síszezonnak vége lett, így más munka után kellett néznie. Dolgozott egy rönkházakat építtető cégnél, de felszolgálóként is dolgozott. Mivel most újra síszezon van, ez teszi ki a mindennapjait. Eszter mindig örül, ha visszatérhet a Barátok köztbe, azt nyilatkozta a Blikknek, hogy most egy egészen új oldaláról ismerhetik meg a nézők az általa játszott karaktert.

Eszter elárulta: Vanda számára is nehéz feldolgozni András halálát, de édesanyja, Juli még nagyobb traumaként éli meg. Vanda mindenben próbál segíteni édesanyjának, és egy olyan oldaláról mutatkozik be, ami meglepheti a nézőket.

Kardos Eszter újra a Barátok köztben nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Eszter

VV Eszter nagyobb melleket szeretne

2012. február 16. 12:04.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Hamarosan kezdődik Az Ének Iskolája, a Gyerek-Megasztár

Idén új tehetségkutató műsorral rukkol elő a TV2, ahol a legrátermettebb ékes torkú gyermekekek közül szeretnék megtalálni a legjobb hangú ...