Karai Annát terrorizálta a nevelőapja

Karai Annát, a Voice tehetséges énekesnőjét sokáig terrorban tartotta nevelőapja. Egy alkalommal a férfi késsel támadt Anna édesanyjára, nem sok híja volt, hogy tragédiába torkoljon az eset.

Anna a Blikknek adott nyilatkozatában arról mesélt, hogy nevelőapja sokáig terrorban tartotta őt és családját. Hiába próbálta titokban tartani a lány anyja, hogy milyen is a férfi, akivel él. Az egyik legdurvább esetnél a férfi kést rántott, és a nőre támadt. Az akkor 17 éves Anna nem bírta tovább elviselni nevelőapja terrorját, ezért a rendőrséghez fordult.

Tizenhárom évig rettegett a család a férfi mellett, az ordibálások és  a veszekedések mindennaposak voltak. Előfordult, hogy a nevelőapa annyira bedühödött, hogy törni-zúzni kezdett, volt, hogy a söröskorsót vágta a tévéhez, máskor a dohányzóasztal repült a kandallóba. Nemcsak Anna anyját, hanem a lányt is terrorizálta a férfi. Anna elmesélte, hogy egy napon, amikor a szülők veszekedtek, kiküldte anyja a lányt a szobából, mielőtt baja esett volna. Ám Anna az ablakon keresztül látta, hogy nevelőapja egy kést ránt elő, és nagyon megijedt. Mivel az ajtó csak belülről volt nyitható kilinccsel, neki pedig nem volt kulcsa, az alsó szomszéd segítségét kérte, hogy adja át neki a pótkulcsot. Ezen kívül a lány túl sok mindenre nem emlékszik az esetből, állítása szerint sokkot kapott, csak akkor tért magához, amikor megérkeztek a rendőrök.

Karai Annát hosszú évekig terrorizálta a nevelőapja

Karai Annát hosszú évekig terrorizálta a nevelőapja (fotó: voice.hu)

A család félelemből nem tett feljelentést az erőszakos nevelőapa ellen, Annának és édesanyjának még hosszú évekig tűrniük kellett a férfi cselekedeteit. Végül, mikor már nem bírták tovább, a rokonaik segítségével menekültek el a férfitő.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: