2010. december 27. 17:10.

Karácsonyfa Ünnepi vacsora, koccintás és béke honolt a Villában szent este. Mindenki félre tette az ellenszenvét és haragját, együtt ünnepelték a karácsonyt. Saját készítésű ajándékkal lepték meg egymást a lakók, de a legnagyobb meglepetést a kintről kapott ajándékok okozták. Mindenki kapott a családjától, kedvesétől egy-egy kedves ajándékot a szeretet ünnepén néhány sor kíséretében, amitől elérzékenyültek a Villalakók.

Eddig tartott a jókedv, mert incidens nélkül nem lenne Való Világ a Való Világ. Anikó könnyei nem a kézzel írt levél olvasása miatt csordultak ki, ugyanis ő nem kapott senkitől üzenetet. A lány ezen teljesen kiborult és részegre itta magát, Béci és Éva próbálta vigasztalni, de nem sok sikerrel. Anikó annyira maga alatt volt, hogy Bécinek többször szerelmet vallott, amit a fiú teljesen úriemberhez méltóan kezelt. Elég kellemetlen helyzet alakult ki, hiszen Anikó egyre csak érzéseit szajkózta, miközben tudta, hogy Béci nem viszonozza azt, mert a barátnőjét szereti.

Delhusa Gjon lepte meg a lakókat egy kis buzuki zenével. Szandika teljesen odavolt a gyönyörtől. Karácsony első napján ismét egy asztalhoz gyűltek a lakók, hogy a karácsony hangulatát átérezzék. Ezután újabb meglepetésben volt részük, mindenki videó üzenetet kapott kintről. Ekkor már Anikó részére is érkezett néhány megható mondat, amit az előző este hiányolt. A lakóknak szeretteik kívántak Boldog Karácsonyt, egyedül Olivér várta hiába kedvese üzenetét. A Vagánynak nagyon rosszul esett, hogy szerelmétől nem hallhatott néhány szívből jövő szót. Persze Olivér ekkor még nem tudta, hogy a legnagyobb ajándékot ő kapja, hiszen a nézők azt szavazták meg, hogy a Vagány személyesen találkozhasson párjával. Olivér könnyeivel küszködve ölelte magához szerelmét és megkérte a kezét. A karácsony nevetéssel és sírással, ünnepléssel és búslakodással telt a Villalakóknak. Hétfőn azonban vége a varázsnak, ismét egymás szemébe kell mondaniuk, hogy kivel nem akarnak tovább együtt élni.

Karácsony Való Világ módra nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Való Világ 4 műsorvezetői

2010. november 23. 15:42.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=76 w=320 h=80 float=left]A párbaj előtti éjszaka Éva és Leonidasz nem fért a bőrébe, ismét összeveszett. A lakóknak elegük ...