Kamu volt, hogy a mentorok nem ismerik Zámbót

Megrendezett jelenet volt az egész, amikor Geszti Péter rákérdezett Zámbó Krisztiántól, hogy ő Jimmy fia-e, mivel mindenki pontosan tudta, ki is ő valójában. Ráadásul Malek Miklós még dalt is írt Krisztiánnak!

Színjáték volt minden, ami Zámbó Krisztián első fellépését illeti, ugyanis az X-faktor zsűritagjai tudták ki is ő valójában. Már csak azért is, mert Krisztián 2001-ben már lemezt is adott ki, ráadásul a feltörekvő énekesnek Malek Miklós még dalt is írt.

Egy informátor állítja, mivel Zámbó több, mint tíz éve van a zeneiparban, kizárt, hogy a többi mentor se ismerje őt, állítása szerint személyesen ismeri Keresztes Ildikót és Nagy Ferót is, ráadásul minden bizonnyal lépett már fel olyan koncerten is, ahol Geszti Péter is szerepelt.

Az adásban egyetlen alkalommal sem hangzott el az, hogy Malek dolgozott már az énekessel, sőt még arra sem tett utalást, hogy ismerné az ifjú Zámbót. Malek úgy osztogatta tanácsait, mintha nem ismerné a fiút, holott korábban pont ő volt, aki segítette a karrierje elindulását. A zenei kiadó, a Magneoton oldalán is fellelhető egy korábbi sajtóanyag, amelyben az szerepel, hogy Krisztián egy 2009-es dalának Malek Miklós a szerzője és a producere is.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián első dalát Malek Miklós írta

Krisztián úgy nyilatkozott az esettel kapcsolatban, hogy Malek nem vele volt kapcsolatban, hanem a kiadójával. Eleinte nem sikerült magáévá tennie a dal stílusát, de végül mégis felénekelte a dalt, amit aztán kiküldtek Maleknak Los Angelesbe.

Krisztián állítja, a mentor ugyan hallotta már a hangját, de ennél szorosabb kapcsolat sohasem volt közöttük. Az X-faktor főszerkesztője úgy nyilatkozott, hogy Malek, mivel rengeteg dalt ír, még ő sem tudja mindig pontosan, kinek, emiatt nem lehet szó összeférhetetlenségről.

Krisztián egy barátja azt nyilatkozta a Borsnak, hogy mindenki tudott arról, hogy Malek Miklós írt dalt Krisztiánnak, a hazai kicsiny zeneiparban ilyesmi nem kerüli el a másik figyelmét. Arra a kérdése, hogy miért játszotta el mindenki, hogy nem ismerik a Zámbó-fiút, így nyilatkozott:  “Semmi különös, ilyen a showbiznisz”.

Most már csak az a kérdés, a nézők hite nem rendült-e meg a műsorban. Vajon mennyi lehet az egészből a valódi, és mennyi a színjáték? Te mit gondolsz?

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Lala szerint:

    Kamu az egész.. Egyik ismerősöm jelentkezett, gyönyörű hangja is van..kb. 8 forduló volt, az összesen sikerült tovább jutnia, majd megkérték, hogy menjen ugyanabban a ruhában, mint amiben a legelső válogatón volt, hogy össze tudjanak vágni ezt azt..Majd miután tovább jutott ismét, mondták hogy akkor most levágnák a haját ilyenre meg olyanra, és teljesen meg akarták változtatni. Ő itt azt mondta, hogy viszlát..egy ekkora kamunak nem lesz a része :/

  2. Lizett szerint:

    És ha ismeri? nem értem mit kell ezen filózni, Miki a sajtóban helyretette az egészet.Én szívből kívánok Krisztiánnak is sok sikert, ott a helye a színpadon!Malek Miklós meg csak csak tegye úgy a dolgát, ahogy eddig is tette, tőle csak tanulni lehet mindazoknak, akik ezen a pályán kívánnak érvényesülni.
    Aranyos és megható volt ez a kis színjáték,gratulálok.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: