Kállay-Saunders András és a hirtelen jött ismertség

Alig három hónapja él Magyarországon a Megasztár egyik lehetséges új üdvöskéje, máris a figyelem középpontjába került. Kállay-Saunders András nem csak énekhangjával tűnt ki a többszáz jelentkező közül. Kissé tört magyarságával, és félig magyar-félig kínai társával, Li Olivérrel igazi furcsa figuráknak tűntek a színpadon.

Azonban egy pillanattal később máris feledésbe merült a külsőséggel kapcsolatos meglepetés. Ugyanis amikor András elkezdett énekelni, rögtön lehetett érezni, hogy a fiú nem hétköznapi tehetség. Igaz, Caramel nótájánál sem ment a tökéletes kiejtés, de arról mindenki megbizonyosodhatott, hogy a fiatalember messze juthat még a műsorban, és talán még azon is túl.

András huszonöt esztendős, édesanyja, Katalin magyar, híres és elismert modell. Akárcsak a fiú nagymamája, ő is itt él Magyarországon, András pedig három hónapja költözött ide New Yorkból. Úgy gondolta, érdemes jelentkezni az éppen induló ötödik Megasztár műsorba, és ez úgy tűnik remek döntésnek bizonyult.

Olivérnek, aki a színesbőrű fiút akusztikus gitáron kísérte, szintén magyar az édesanyja, édesapja pedig kínai. A nem mindennapi páros már jónéhány rajongót magáénak tudhat. Már szerveződik az internetes rajongótábor, és András azt is elárulta, hogy hiába csak pár napja került adásba, már megállították autogramért, ami igazán szokatlan volt számára.

„De jó érzés, hogy szeretik, amit mi is szeretünk csinálni.”- magyarázta András. „Ez jó, de egyben furcsa is.” – tette hozzá Olivér. A két fiatal zenész tehát egyelőre próbál hozzászokni az ismertséghez, hiszen több millió néző előtt bizonyítottak már, és minden valószínűség szerint még láthatjuk őket a későbbiekben is. Azért még ahhoz kell egy kis időt itthon töltenie, hogy gördülékenyebben menjen neki a magyar nyelv, de azzal nem érdemes vitatkozni, hogy énekesként igazi tehetség.

Hasonló bejegyzések..

16 hozzászólás

 1. én szerint:

  végre kirepíteték azt a kornyikálót. borzastőan “énekelt” én nemvennék tőle cd-t 0.000000000000000000000000000001 forintért se.

 2. zenész szerint:

  A túlnyomó többségnek csak szeme van a megasztárhoz, füle meg bot. Ez a srác reménytelenül tehetségtelen.

 3. Radics Tímea szerint:

  Szia!nagyon jól énekelsz és nagyon örülnék ha te nyernéd meg a megasztárt!!

 4. Angi szerint:

  Nagyon jól énekel!Nálam tuti befutó!!!Sok sikert neki!

 5. Astroerno szerint:

  Hát nem tudom, szerintem közel sem annyira tehetséges, mint amennyire sztárolják…

 6. Kelemen Dzsenifer szerint:

  Asszem szerelmes lettem valakibe a Megasztárból vajon ki lehet hát:Kállay-Saunders Andrásba szeretlek stiia

 7. Elisa szerint:

  én rá tippelek, mint papára. egyébként professzor, a Berklee-n, persze zenei ágon

 8. Merthin72 szerint:

  Nagyon-nagyon jó. Van pár tehetség a Megasztár 5-ben, de ő kimagasló. Szinte meg sem kell magát erőltetni (korábban Caramel is kisujjból énekelt majdnem tökéletesen). Ha megnyeri a versenyt, nem fogok csodálkozni. Hajrá!

 9. vadorhidea szerint:

  Tudja valaki,hogy ki ennek a sracnak az apja?merthogy azt mondja,hogy hires enekes.Kivancsi vagyok ra.Amugy nagyon tehetseges srac.Sok sikert!

 10. Doll szerint:

  Szerintem ő fogja meg nyerni ilyen hanggal egyik sem rendelkezik:D
  És még tök sweet is:):)
  ♥♥

 11. Niki szerint:

  szerintem ő nyeri meg a megasztár 5-öt de vanak kihívó társai is , szurkolok , sok sikert 😀 (L) (K) puszika

 12. anna szerint:

  szerintem Olivér jobb 😀

 13. rajongó szerint:

  már most a rajongója vagyok:D

 14. ][sneakers][* szerint:

  ohh..full édes a srác^^
  én neki szurkolok..hihetetlen milyen jó hangja wan *__*
  Caramellt lepipálta ezzel a dallal^^
  annyira de annyira helyes ♥♥András♥♥^^ *__*

 15. sza_csy szerint:

  szerintem sokkal jobban énekli mint Caramell….sokkal jobban …vagyis nekem ez jobban tetszik….csak hallgasátok meg azt amit Caramell énekel..nagy különbség van…
  ♥♥♥♥♥♥♥Andráááás♥♥♥♥♥♥♥

 16. wááá...(L) szerint:

  nagyon de nagyon tetszik..: András Kallay-Saunders (ŁŁ)
  remélem ŐŐ fogja majd megnyernií(L) a megasztár 5-t(L)!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: