2013. augusztus 23. 14:40.

Az embernek roppant megfontoltnak kell lennie, amikor nagyobb összegű terméket vásárol, ez nincs másképpen az autónál sem, főleg, ha hitelre vesszük azt. Bár manapság nem hangzik túl jól a hitel szó, mégis, ha valaki okosan operál, akkor semmi baj nem érheti őt a jövőben.

Az autóvásárlást nem lehet hanyagolni és elodázni, a járműre szükség van a munkához, de az egyéb teendők elvégzéséhez is elengedhetetlen. A legtöbb ember azonban nem tud zsebből kirántani pár millió forintot, hogy álmai járgányát megvásárolhassa, ezért hitelt kényszerül felvenni.

Nagyon fontos, hogy legyünk körültekintőek, ha autóhitelt veszünk fel. Természetesen nem lehet kalkulálni a távoli jövővel kapcsolatban, de gondolkozzunk előre, és tegyünk fel pár alapvető kérdést. Váratlan eseménykor is tudjuk majd fizetni a hitelt? Tudunk annyit félretenni, hogy ne legyen probléma a törlesztésekkor? Van egy kevés félretett pénz arra az esetre, ha a család valamelyik tagja elveszítené a munkáját? Ha végigzongoráztuk a kérdéseket (ezeken felül még tegyünk fel néhányat, hogy nagyjából biztosra tudjunk menni), jöhet a konkrét autó és a hitelkonstrukció kiválasztása.

Autohitel kalkulátor: autohitelcentrum.hu

Autohitel kalkulátor: autohitelcentrum.hu

Addig nyújtózkodjunk, amíg a takarónk ér! Ne vegyünk sok milliós autót, ha még egy olcsóbbat sem tudunk kifizetni, mert hosszú évekig súlyos anyagi teher lesz a gépjármű hitel! Ha megvan a szimpatikus gépkocsi, keressünk fel egy autóhitel kalkulátoros weboldalt, ahol ki tudjuk számítani a megfelelő összegeket. Ezeknek a kalkulátoroknak a használata végtelenül egyszerű, néhány alapvető adat megadása után megtudhatjuk a hitel várható havi törlesztőrészleteinek összegét.

Aki mélyebb elemzést és személyre szabott ajánlatot szeretne, arra is létezik megoldás. Az Autóhitel Centrum segítségével nagyon hamar megfelelő ajánlatot kaphat úgy, hogy az ügyintézés az egész országban történik, ráadásul teljesen díjtalan.

Kalkuláció autóhitel vásárláskor nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Ha eldugult a kád, van megoldás: lefolyo.hu

Eldugult a kádja?

2013. augusztus 3. 14:19.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Panasonic távirányító: taviranyitok.org

Ma az internet és a gyors elérés korszakát éljük, ezt senki nem vitatja. A televíziós társaságokat komoly probléma elé állítja ...