2012. szeptember 30. 9:41.

A 28 éves színész, Johnny Lewis öngyilkosságot követett el, miután megölte 81 esztendős főbérlőjét. A férfi a híres énekesnővel, Katy Perryvel járt korábban.

A sorozatszínész mindössze néhány napja szabadult a börtönből, mielőtt meggyilkolta volna 81 esztendős főbérlőjét. A vád akkor illegális fegyverhasználat és erőszak volt. A börtönből való kiszabadulása óta bérelte azt a lakást, az idős embert pedig leütötte.

Lewis drog hatása alatt ölte meg a főbérlőjét, majd megpróbált a szomszédba is betörni, de két férfi az útjába állt, és verekedésbe torkollott az eset. A verekedés után a tetőre vonszolta magát Lewis, és eddig tisztázatlan okból lezuhant onnan. Hogy véletlen baleset történt vagy szándékos öngyilkosság, még nem tudni.

A rendőrséget sikoltozáshoz hívták ki, akik azt nyilatkozták, hogy a színész teljesen megszállottan viselkedett, nem számított neki semmi. A rendőrök annyit árultak el, hogy a sorozatszínész minden bizonnyal egy Smiles nevű drogot vett be, ettől pedig hallucinációi támadtak.

Katy Perry és Johnny Lewis még 2006-ban

Katy Perry és Johnny Lewis még 2006-ban

Katy Perry énekesnőnek nem túl hosszú, ám annál viharosabb kapcsolata volt Lewisszal még 2006-ban. Néhány dalát is a férfi inspirálta. Katy látta a jeleket, hogy Johnny rossz útra tér, de nem volt képes segíteni kedvesén, így megszakították a kapcsolatot. Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy mélyen megdöbbentette Lewis halála és a tettek, amiket elkövetett.

Johnny Lewis (Katy Perry barátja) megölte a főbérlőjét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Radics Gigi

Radics Gigi – Döntő 1. adás

2012. március 16. 23:50.
Réti Nóra

Réti Nóra – Döntő 1. adás

2012. március 16. 23:40.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Zsiráf születése

Hihetetlen és egyben csodálatos. Nézd meg videón, hogyan születik meg a kis zsiráf: Vágatlanul tekintheted meg videón, ahogyan egy kis ...