Jodie Foster a Golden Globe-on vallotta be leszbikusságát

Január 13-án osztották ki a Golden Globe díjakat, az 50 éves Jodie Foster pedig  Cecil B. DeMille életműdíjat vehetett át. A beszédében felvállalta leszbikusságát.

Bár nem volt hihetetlen nagy szenzáció, hogy kiderült, Jodie Foster a saját neméhez vonzódik, a világhírű színésznő a díjátadó beszédében mondta ki először, hogy a nők érdeklik. Foster elmondta, hogy korábban csak a családjának és a barátainak beszélt a dologról.  A színésznő ezután arról kezdett el beszélni, hogy minden híresség számára el kell jönnie egy pillanatnak, amikor kitárulkozik a nagy nyilvánosság előtt. Azt is közölte, ő nem ilyen. Egészen kicsi kora óta ismerik a nevét, és itt úgy vélte, most jött el számára az a pillanat, hogy köszönetet mondjon.

Jodie ezután név szerint kiemelte egykori kedvesét, Cydney Bernardot. Cydney és ő két gyermeket adoptáltak, és bár azóta szétváltak útjaik, a gyerekeket közösen nevelik, Charlie ma 14, Kit 11 éves. A színésznő azt is hozzátette, hogy nem tud itt állni anélkül, hogy neki köszönetet ne mondana. “Ő a volt szerelmem, lelki társam, és a legjobb barátom 20 éve. Borzasztó büszke vagyok a mi modern családunkra” – tette hozzá.

Jodie Foster életműdíjat kapott

Jodie Foster életműdíjat kapott

A Golden Globe-on tarolt A nyomorultak, három díjat söpört be, de nyert az Argo-akció is. A színészeknek járó szobrocskákat Daniel Day -Lewis (Lincoln), Hugh Jackman (A nyomorultak), Jessica Chastain (Zero Dark Thirty), Jennifer Lawrence (Napos oldal), Christoph Waltz (Django elszabadul), Anne Hathaway (A nyomorultak) kapta, rendezésért Ben Affleck  (Az Argo-akció), forgatókönyvírásért pedig Quentin Tarantino  (Django elszabadul)kapta az elismerést.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: