2011. január 21. 17:23.

Való Világ 4 Míg Gigi a riportszobában tagadja, hogy testi közelségbe kerültek volna egymáshoz Jerzyvel, addig Olivér kiszedte Jerzyből, hogy történt ez – az a luxus lakosztályban. Bár teljesen konkrétan nem jelentette ki a Szépfiú, hogy s z e x lett volna köztük, de sokatmondóan úgy nyilatkozott, hogy sikerült kizárniuk a kamerákat és kihasználta a kedvező lehetőséget.

A lakók által felállított hierarchia még mindig megbélyegzi a Villa életét. A Szolganépnek ügyességi feladattal kellett szórakoztatna az Uralkodókat. Az első kört Jerzy nyerte, mivel ő vette legügyesebben az udvaron felállított akadályokat. Ezután limbó verseny következett, ahol egy nagy tál borsófőzelékkel kellett átbújni a rúd alatt. A leghajlékonyabbnak Gigi bizonyult, így a második kört ő nyerte. A szerelmespár két tagja, Gigi és Jerzy küzdött meg egymással az Uralkodók kegyeiért. Egy paradicsomlével teli tálból szájjal kellett kivenni a nyers krumplikat és áttenni egy üres tálban. Hajszál híján, de Gigi nyerte meg a versenyt. Jutalmát az uralkodók találták ki, akik bár nem emelhették ki a szolgasorból, kiváltságokkal ruházták fel. Ezentúl nem parancsolgathat neki senki, nem kell házimunkát végeznie és bármit ehet a hűtőből. Alekosz és Éva leültek megbeszélni viszonyukat, azonban világossá vált, hogy nem lehet köztük barátság, ha egyikük többet érez a másik iránt. Alekoszt Kihívással kapcsolatos döntését Éva és Olivér is próbálta befolyásolni. Olivér szerint ne Gigit és Bécit hívja ki, míg Éva szerint éppen Gigit kellene kivinnie.

Jerzy bevallotta: lefeküdt Gigivel nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Anikó kiborult a 9. helyezésen

2011. január 20. 20:04.

Jerzy nem mehet Gigi közelébe

2011. január 19. 19:31.

Gigi és Jerzy első csókja – videó

2011. január 3. 14:31.

Sokak örömére Jerzy is beköltözött

2010. december 8. 15:20.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=69 w=320 h=80 float=left]A negyedik Kiválasztás végeredményét nem lehetett megjósolni. Csupán annyit lehetett megtippelni, hogy a testvérpár valamelyik tagja, ...