Jennifer Anistont férjhez megy – Justin Theroux eljegyezte

A 43 éves színésznő kezét megkérte szerelme, a színész-forgatókönyvíró, Justin Theroux. A hírt a színésznő ügynöke is megerősítette. 

A Jóbarátok című sorozat egykori sztárja, Jennifer Aniston 2005-ben vált el férjétől, Brad Pitt-től. Míg Pittnek stabil és boldog kapcsolata lett Angelina Jolie színésznővel, addig Aniston szerelmi élete folyton-folyvást a bulvárlapok témája volt.

Theroux olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például a Charlie angyalai, Teljes gázzal vagy az Amerikai pszicho, a Trópusi vihar, és a Vasember 2. részének forgatókönyvírója volt.

Bár már régről ismerik egymást Justin és Jennifer, kapcsolat csak egy éve áll fenn közöttük, a Hippi túra című film forgatásán melegedtek össze.

Jennifer Aniston és szerelme: Justin Theroux

Jennifer Aniston és szerelme: Justin Theroux

Jennifer egy hónappal korábban visszautasította Theroux leánykérését, második alkalommal viszont már igent mondott, amikor a színész-forgatókönyvíró a születésnapján kérte meg őt újra. Theroux számára ez volt a legszebb születésnapi ajándék. Amióta Brad Pitt-tel való házassága zátonyra futott, Aniston vonakodott a házasság gondolatától is, de nagyon úgy tűnik, megtalálta az igazit.

Négy hónappal korábban Brad Pitt eljegyezte Angelina Jolie-t, a rossz nyelvek szerint ennek a hírnek köze van ahhoz, hogy Aniston is igent mondott.

A hírek szerint Jennifer és Justin még idén megtartja az esküvőjét. A Hippi túra című film, melyben a két híresség egymásra talált, hamarosan nálunk is meg fog jelenni DVD-n.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: