Janicsák Veca világa életre kelt

Janicsák Veca az első X-faktor legjobb női énekese. Sokan szívükbe zárták, amikor elénekelte, a “Most múlik pontosan” című dalt, de érezték, tudták azt is, számára pontosan most kezdődik el… a nagybetűs élet. Janicsák Veca tavalyi döntős dalát ezen a linken nézheted (hallgathatod) meg újra. Veca videoklip pályázatát pedig ITT találod. Veca világáról olvasd tovább a hírt.

“VECA VILÁGA” életre kelt..

Tehetségét, érzelmekkel teli, szívből szóló énekét értékelték azok a művészek is, Ákos, Edvin Marton, és mások, akiktől eddig felkérést kapott közös előadásokra, duettekre. Albumainak és sikeres X-faktoros dalainak egyetlen idei, nagyformátumú bemutatójára készül.

2011. november 6-ára nem egy átlagos koncerttel készülünk. Jövő évi londoni bemutatkozásom előtt, egy olyan nemzetközi szintű show-val szeretnénk előrukkolni a zenekarommal, amely más országokban is megállhatja helyét. Új, saját magyar dalaimat is bemutatjuk, hogy azok támogató szeretetével indulhassak el a pályán, akiknek énekelek, s akik szimpátiájukkal támogattak a versenyben, és velem éreznek, velem éneklik a dalokat a mai napig.”

Janicsák Veca – Kék angyal..

Megszólalnak a Vecától várt ismerős dallamok, de új dala, a Kék angyal, s több saját világából merített, addigra már ismerősen csengő nóta is elhangzik majd. Mindezeket szimfonikus zenekarral kiegészített rock együttese, népi- és világbajnok táncosok és soha nem látott óriás videó effektek teszik egyedivé a “misztikus mesevilágban”, amely egyszerre tartalmaz meglepő és lebilincselő látványelemeket, ad változatos, szívre és lélekre ható, sokrétű zenei élményt.

“Számomra nagyon fontos, hogy mindaz, amit megmutatok magamból, igazán én legyek. Színvonalasan, hitelesen tudjak erőt, gondolatokat átadni azoknak, akik velem együtt éreznek. Amit mondok, igaznak higgyem, amiről énekelek, igaznak érezzem. Íme, az én világom, ahová mindenkinek meghívója van, aki szereti a dalaimat, akiket szeretet vezérel minden elesett lénnyel szemben abból a csodás világból, ahol élünk, melynek része az én kis mesés fantáziavilágom is. Ez a szuperkoncert meghajlás mindenki előtt, aki hisz abban, hogy a világ szeretete, saját kis világunk védelme is egyben”

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: