Janicsák Veca magyar dallal hódított

Ritka pillanatok egyike, amikor magyar dalt hallhatunk valamelyik tehetségkutató versenyben. Legyen az az x-faktor, vagy akár a megasztár. Janicsák Veca ezúttal magyar nyelven énekelt, a Piramis dalát adta elő, csupán egyetlen zongora kíséretében. A siker nem is maradhatott el, gyönyörű énekhangja mindenkit lenyűgözött.

Janicsák Veca – Ha volna két életem

Tetszik?

Hasonló bejegyzések..

18 hozzászólás

 1. Szamosi Antónia szerint:

  nem sikerült de legaláb a négyig be jutotál én akkor is a rajóngód vagyok

 2. bettyke_4 szerint:

  Nagyon szeretlek Veca te vagy a kedvencem remelem te nyered meg az X faktort mert megerdemled hajra nagyn jo hangod vad sok szerencset tovabra is. SZIA ERDÉLYBŐL AZ EGGYIK SZURKOLOD!

 3. flora istvan szerint:

  ngyon jolenekelsz bar te nyerned meg a versenyt ”””””

  • Márti szerint:

   Ugye Te nem az a Flóra István vagy, akit én ismerhetek a KVF-ről? (Budapest 1974/75 … Veszprém 1978) Csak a hozzászólásod “formai” hibái miatt “remélem”, hogy nem Te vagy. Ugyanakkor kíváncsi vagyok, létezik-e még egy Flóra István, hiszen ez olyan ritka név így együtt.

 4. tütü szerint:

  Polly teljesen igazad van!!

 5. tütü szerint:

  Veca mehetnél már haza!!!!!!!!!!!

 6. barcza viktor szerint:

  szia veca! nagyon szép vagy szépen is énekelsz!!Remélem hogy te fogsz győzni!!szorítok neked!!!

 7. félix szerint:

  Még hogy jobb,mint az eredeti Piramis!?Veca maradj csak nyugodtan a Földön,mert úgy jársz mint a mondabeli Ikarus.Megolvad a müszárnyad és fájdalmas lesz a zuhanás.

 8. Fanni:) szerint:

  Én a Vecának szurkolok ő egy érzelmes lány! szerintewm hallgass a Feróra nagyon szép volt és te vagy a legjobb ! A barátnőm a Tominak szurkol!

 9. Szamosi Antónia szerint:

  tefogsz nyerni hidelnekem

 10. Szamosi Antónia szerint:

  Veca jól énekelsz

 11. Junior szerint:

  Sziasztok

  Szerintem nagyon szép előadás volt!! és az eredeti és a Veca verzió is nagyon jó! Akik meg azon vitáznak melyik jobb melyik nem azok “….” a két előadó összehasonlíthatatlan!! (L) Sok sikert Veca IMÁDLAK!!!!!!

  ui.: NE foglalkozz az irigy emberek Beszólásaival!!

 12. polly szerint:

  Minimum BOCSÁNATOT KELLENE KÉRNI vECUSKÁNAK ÉS fERÓNAK RÉVÉSZTŐL. Én Nagy Feró rajongó vagyok de ez kritikán aluli volt .Ki nyomja ezt a lányt? Mi AZ,HOGY JOBBAN ELÉNEKELTE ÉS KIHAGYTA A KÉNYESKEDÉSEKET? RÉVÉSZ SÁNDOR UTÁNOZHATATLAN……..

 13. polly szerint:

  Vecának szép hangja van,de borzasztó ,hogy így nyomják.
  Amikor Feró azt mondta,hogy kihagyta a sok kényeskedést a dalból Vecuskának kapásból meg kellett volna védenie az eredeti számot ha már tőlük választott, legalábbis tartozott volna Révész Sándornak ennyivel de ő mosolyogva elfogadta ,hogy jobb mint Ő. Kíváncsi lennék mit mondanál Révésznek szemtől szembe ,undorító volt Nagy Feró megnyilatkozása is messze vagytok Tőle! Nagy Feró rajongó voltam és vagyok de ez durva volt.

 14. tunde szerint:

  Ki nem allhatom a Piramis szamait,de a Vecatol gyonyoru volt!Egyszeruen fantasztikus.Azt hiszem a Piramis tanulhatna tole!

 15. Ildikó szerint:

  EZT A DALT IGAZÁN CSAK A RÉVÉSZ SANYI ÉNEKELHETI EL NEM A VECUKA.

 16. sándor szerint:

  Ez a dalválasztás jó volt, de Janicsák nem nyerő típus.

 17. kathe szerint:

  Veca egyenesen zseniális volt ezzel a Piramis számmal, amit kételkedve fogadtam h. milyen is lesz Tőle, hisz igazi Piramis-rajongó vagyok mai napig, de le a kalappal!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: