Irány a Mentorok Háza – Íme a 25 továbbjutó

2012. Szeptember 30. Vasárnap. Az  X-faktor tábor 2. adása. Rendhagyó döntés született az x-faktor történetében. Nem 24, hanem 25 produkció jutott tovább a mentorok házába.

Még mielőtt felsorolnánk a továbbjutók listáját, biztosan érdekelnek a tábor 2. adásának kiemelt alakjai, videói, akiket az adásban is többet láthattunk, hallhattunk.

Történt ugyanis, hogy az előző tábor adásához hasonlóan, mindenkiből csak igen keveset láthattunk, így pedig nehéz megítélni, ki nyújtott kiemelkedő előadást, és ki az, aki rontott. Persze voltak egyértelmű rontások is, de most nem erre gondoltunk.

Az x-faktor tábor 2. adásának kiemelt alakjai (katt a linkekre a videóhoz)

Csobott Adél rontása | Zámbó Krisztián elszúrta | Kvaka Andrea méltó zárása

Az x-faktor tábor 1. adásának összefoglalását itt olvashatod

Csobot Adél egyébként majdnem kiesett. A mentorok kiválasztották a Lány csoportból a 6 továbbjutót és nem volt köztük Adél. Ekkor született meg a rendhagyó ítélet, plusz egy főt juttattak tovább a Lányok közé, ő pedig Csobot Adél lett.

További x-faktor videókat ezen a linken érhetsz el.

Az x-faktor tábor 25 továbbjutói, akik mehetnek a mentorok házába

Az x-faktor tábor Lányok csoportjának 7 továbbjutója

Az x-faktor tábor Lányok csoportjának 7 továbbjutója (a mentorok házába)

X-faktor Csapatok (Nagy Feró):

X-faktor Lányok (Malek Miklós):

X-faktor Fiúk (Geszti Péter):

X-faktor 28 év felettiek (Keresztes Ildikó):

Tarts velünk a következő héten is, amikor már a mentorok házából jelentkeznek az énekesek.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Szendrei szerint:

  Adél fekszik Miklósnak,szó szerint…így tovább jut,talán meg is nyeri???Nem szégyenli magát Malek???Süt a képernyőről,hogy meg van bolondulva a fiatalka husiért,akinek 1 értékelhető éneklése volt,a többi szégyen!!!BUNDA!!!!!!!!!!!!
  Ugyanaz a fiúknál:az egyik Toldi Máriánál tanul énekelni(Malek Miki anyukája) tehát ezért jut tovább,a másik kissé feminim,cuki.Ma ez a menő:a cafka és a fél férfi…
  Ez nagy égés.Ez Q Faktor…

 2. Dini szerint:

  Szégyen volt, ami ma a mentorházban történt! Még ilyen rosszul, mint most még nem választottak a mentorok. Nagyot csalódtam most bennük, ami egyre inkább felerősíti bennem az érzést, hogy nem a tehetségek kutatása, hanem a nézettség növelése különböző figurák, jellemek, stb. alapján született döntés. Geszti pont azt a két fiút választotta ki az élő adásba, akiket alapból ki kellett volna zárnia, sőt nem is kellett volna a mentorházba vinni őket. A Gergő az egyetlen, akinek valóban helye van az élő műsorban, mert ha nem is látom, csak hallom őt, rögtön tudom, hogy igen, egy igazi férfi hang szól a rádióból, de a Dávid és Zoli róluk nehéz eldönteni, hogy most férfi vagy nő énekel. Nem értem miért erősebb egy nyávogós magas hangszínen éneklő elméletben férfi, mint akinek csengő, tiszta erőteljes férfi hangja van. Ha férfi előadót várok, férfi hangot is akarok hallani!!! Ennyi!!!!
  Ugyan úgy nem értem azt sem, hogy mit keres az élő adásban az Adél, aki nem csak hamisan énekelt – és nem csak ma – de amit lehetett azt el is rontott, stílust, szöveget, ütemet. Mert egy kis hebrencs személyiség, aki feldobja a nézettséget? A Dóra magasan verte az Adél tudását mindenféle értelemben. Neki igazán ott lett volna a helye a legjobb 12-ben!!!! Remélem a másik két mentor nem okoz ilyen csalódást!!!

 3. Nyomesz szerint:

  Adél&Miklós! Szégyen! Én legalább tudom hol van Nagykároly!Kár, hogy nem az ottani műsorban indulnak!Ott biztosan vevők az emberek az ilyenre, vag ymégsem?? UltrahamisLoliták jelentkezzetek! Gratulálok X-faktor! Az emberek nem hülyék, remélem 1 hónapig legalább elhallgattatják a csatornát!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: