2010. május 3. 15:17.

Susan Boyle Több újítást hozott a Megasztár 5, legalábbis a jelentkezéssel kapcsolatban. Eltörölték a korhatárokat, emellett már többtagú formációk is próbálkozhattak. Aki nem bírt a kíváncsisággal, élő webkamerás közvetítésen nézhette a castingot a Millenárisról. A legújabb dobás pedig a közönség internetes szavazása: a voksok legalább egy produkciót a zsűri elé jutatthatnak.

Szombattól kezdve a tévénézők is láthatják azt a többszáz megajelöltet, aki sikerrel vette az első akadályt, az előválogatókat. Színes mezőny alakult ki, páran megnevettették, mások elborzasztották a zsűrit, de nem egy üde színfolt is akadt a vállakozó szellemű szereplők között. Akik visszahívást kaptak a következő körre, azok már fellélegezhetnek, de sokan még izgatottan várják a bizonyítás lehetőségét, és a következő hetekben a televízió előtt ülők is láthatják, mire mennek a négytagú zsűri színe előtt.

Közülük jónéhányan éltek a műsor készítőitől kapott új lehetőséggel, és április 30-áig videóformában feltöltötték produkciójukat a Tv2 internetes oldalára. Ahogy a Megasztár válogatás adásba került – tehát május elsejével – elindult az online szavazás a http://tv2.hu/neaddfel oldalon, ahol regisztráció után bárki kiválaszthatja a számára legkedvesebb produkciót. A műsorkészítők sokak számára megadták a második lehetőséget is, hiszen azok is feltölthettek dalokat, akik korábban sikertelenül szerepeltek a megazsűri előtt.

Az a jelentkező, aki a legtöbb szavazatot kapja, idén nyáron újra bizonyíthat. Több mint száz lelkes aspiráns videója található meg az oldalon. A kedvencekre június 15-éig lehet leadni a voksokat. Az internetes rajongóknak tehát nagy a felelősségük, valakit páratlan esélyhez juttathatnak, hogy megmutassa magát. A tét nem kicsi, aki meg tudja győzni a közönséget, lehetőséget kap arra, hogy valóra váltsa álmait.

Internetes vigaszág a legkitartóbbaknak nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Ügyeljünk az internetes vásárlás veszélyeire

Az internetes vásárlás buktatói

2013. február 13. 9:49.

Akár te is lehetsz az év hangja!

2010. március 30. 16:40.
Hozzászólások (3) - Hozzászólás írása »
 1. lilla szerint:

  ja és menj a ……….-ba szasza

 2. lilla szerint:

  reni a legjobb

 3. Szasza szerint:

  KÜLDJE MÁR VALAKI HAZA A TOLVAJ RENÁTÁT!!!!!!!
  SZERINTEM NEM IDE VALÓ!!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=27 w=320 h=80 float=left]Nem mindennapi „sztárvendég” került a többszáz jelenkező közé a Megasztár 5 válogatásán. Egy szőke parókás, hatalmas ...