Íme az első fotók Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiáról

Alig 24 órával a szülés után elhagyhatta a St. Mary kórházat Katalin hercegnő, Vilmos herceg és a kis trónörökös. Nézd meg az első fotókat a piciről!

Egyelőre nem tudni a “Cambridge baba” nevét, ám szülei szerint egészséges és csodaszép kisfiú. Anglia legjobban várt gyermeke július 22-én délután fél öt tájban jött a világra.

A hercegi pár nem időzött sokat a kórházban, július 23-án este, a szülés után alig 24 órával a babával elhagyta az intézményt. A Daily Mail tudósítása szerint Katalin és Vilmos a St. Mary épülete előtt megmutatta a trónörököst és válaszolt a sajtó kérdésére. A szülők végig mosolyogtak, de a “Cambridge baba” alig volt látható, mert úgy betakarták.

Katalin, Vilmos és a baba

Katalin és Vilmos megmutatta a világnak újszülött kisfiát

Az újdonsült apuka elárulta, ő cserélte ki először kisfia pelenkáját, aki szerinte feleségére hasonlít. Elmondása szerint a picinek jó nagy tüdeje van, és jó súlyban is van, aminek ő nagyon örül.

Cambridge baba

Egyelőre nincs neve a kis trónörökösnek

Kiderült, prózai oka vannak, hogy még nincs neve a királyi babának: szülei ugyanis még nem döntötték el, hogy nevezzék.

A nyilvános szereplés után a három fős család autóba ült és távozott. A kocsit Vilmos herceg vezette, a hátsó ülésen pedig Katalin hercegné vigyázott a fiára.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: