2012. szeptember 21. 16:33.

Elkészült a TV2 The Voice stúdiója vadiúj díszlettel. Gyere, kukkanst be a kulisszák – vagyis Magyarország Hangja - mögé!

A The VoiceMagyarország hangja című műsor merőben eltér az eddig ismert zenei tehetségkutatóktól.

A mesterek – Malek Andrea, Mező Misi, Caramel és Somló Tamás – az énekeseknek háttal zsűriznek, a TV2 szuperpárosa, Liptai Claudia és Till Attila helyett a tévénézők számára viszonylag ismeretlen színész, Szabó Kimmel Tamás vezeti show-t, ráadásul a műsor nem ér véget karácsonykor, hanem még 2013 januárjában-februárjában is folytatódik.

Az új műsorhoz természetesen vadonatúj díszlet is dukál, ami pirosos-feketés színű világítással, The Voice színpaddal, forgófotelekkel és „kellesz” gombbal van felszerelve.

Gyere, nézd meg, milyen díszletben énekelnek nemsokára a The Voice tehetségei!

A The Voice stúdiója képekben..

(a nagyobb méretért kattints a képekre)

The Voice stúdió 7. (forrás: TV2) The Voice stúdió 5. (forrás: TV2) The Voice stúdió 4. (forrás: TV2) The Voice stúdió 2. (forrás: TV2)
Már folynak a jelentkezések a The Voice 2013-as versenyére Hamarosan indul a The Voice 2. - Újra 2013-ban is The Voice stúdió 6. (forrás: TV2)

Így épült fel a The Voice stúdiója

Simon Balázs, a Voice díszlettervezője elképesztő számokat és adatokat mondott a magyar stúdióval kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy, hogyan épült fel a káprázatos stúdió, akkor nézd meg a videónkat! (forrás: tv2)

Így néz ki a The Voice magyar stúdiója (képek + videó) nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

The Voice stúdió 4. (forrás: TV2)

Indul a The Voice: 2012. október 12.

2012. szeptember 21. 17:02.
The Voice - Magyarország Hangja

Jelentkezés: The Voice

2012. június 7. 12:16.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

A The Voice - Magyarország hangja merőben eltér az eddigi tehetségkutató műsorokat tekintve. Úgy néz ki, hogy októberben indul, lássuk, ...