2013. július 12. 11:40.

Már jó ideje nem készült nyilvános kép a szülés előtt álló Katalin hercegnéről, ám most egy kis trükk segítségével megleshetjük, hogy nézhet ki a szép kismama hatalmas pocakjában a trónörökössel.

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegnő és Vilmos herceg első gyermeke. A kismama június közepétől nem jelenik meg nyilvános eseményeken, így fénykép sem készült róla és hatalmas pocakjáról – pedig mindenki nagyon kíváncsi rá.

Egy fotós most megálmodta, miként nézhet ki a mindenórás hercegné. A képek magukért beszélnek: az egyiken Vilmos épp a királyi hasat méricskéli, a másikon Katalin lenge öltözetben, mérlegen állva szörnyülködik a súlyán.

A remek fotókkal csupán csak egy baj van: valójában nem a hercegi pár, hanem a hasonmásaik láthatók rajtuk.

Katalin hercegné hasonmása hatalmas pocakkal

Az ál Vilmos épp a királyi hasat méri

Jó üzlet manapság Katalin vagy Vilmos hasonmásaként tevékenykedni, ugyanis a megszólalásig királyi család tagjaira hasonlító “színészek” több száz ezer forintnak megfelelő összeget is kaphatnak egy-egy nyilvános szereplésért.

Katalin hercegné hasonmása hatalmas pocakkal

Az ál Katalin mérlegen állva szörnyülködik a súlyán

Így néz ki a mindenórás Katalin hercegné? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Katalin hercegnő babát vár

Katalin hercegnő babát vár

2012. december 5. 19:20.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Pillanatkép a középdöntős produkcióból

A világhírű angol tehetségkutató győztese a magyar Attraction táncegyüttes lett! Bár esélyesekként tartották számon a magyar árnyékszínházat, mégis meglepetést okozott ...