Így lökte félre Alekosz Anikót: videó

Ha minden hétvége ilyen izgalmas jeleneteket ígér, mint a mostani, akkor nem fognak a nézők unatkozni az elkövetkező hónapokban. Alekosz kiverte a biztosítékot a lányoknál. Ez a hétvége róla szólt! Egy pikáns fotózással kezdődött a dolog, amikor Alekosznak és Giginek szexi képeket kellett készíteniük.

Alekosz folyton rá akart mászni az egy szál melltartóban és bugyiban lévő lányra. Gigi persze ellenkezett, és próbálta magáról lekaparni az Okostojást, aki persze nem értett a szép szóból. A lánynál ekkor telt be a pohár. Egy Beach Partyt kellett rendezniük a lakóknak, ahol természetesen mindenkinek fürdőruhában és karibis hangulatot idéző ingben kellett megjelenni. A lakók megint elvetették a sulykot, és jóval többet ittak a kelleténél. Szandika különösen elemében érezte magát és rámászott Alekoszra, aminek a végeredménye az lett, hogy az asztal tetején csókolóztak. Ezután történt az ominózus „fellökés”, miszerint Alekosz nagyon meglökte Anikót, aki erre úgy bepöccent, hogy nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a nőcsábászt. A Rosszkislánynak semmi oka nem volt, hogy ráförmedjen Alekoszra, ugyanis nem lökte el a lányt, mi több, éppen, hogy megérintette.

Alekosz tényleg fellökte Anikót? – nézd vissza videón

Ebből akkora vita kerekedett, hogy szegény Laci járt porul, ugyanis Alekosz nagy hévvel mutogatta, hogy mekkorákat lökhetett Anikón, mikor véletlenül fellökte Lacit. A Villa kapitánya éppen, hogy erőt tudott venni magán, és nem ütötte meg Alekoszt. Az incidens kapcsán mindkét fiú el lett különítve a többiektől egy egész napra, sőt egy egész éjszakára. Laciék hamar megtalálták a közös hangot, és jót beszélgettek a büntetés alatt, míg a Villában mindenki Alekoszon csámcsogott. Kiderült, hogy Zsuzsinak is szúrja a szemét az Okostojás viselkedése. A lakóknak búcsút kellett venniük az egyik kutyakölyöktől, mi több, nekik kellett kiválasztaniuk ki új gazdáját. A lányok megsiratták a kutyus távozását. Ma este beköltöznek az utolsó lakók, a Házaspárok. Ezzel teljes lesz a létszám.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. emese szerint:

    Gigi sz*xejen Jerzyvel
    és Aniko meg bécivel

  2. noémi szerint:

    Alekosz sz*xejen gigivel

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: