Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbit

Schobert Norbit többször is megműtötték az elmúlt hetekben, most pedig kiderült, egy húsevő baktérium támadta meg a fitneszgurut.

Norbi és Réka hosszú idő után lehettek egy kicsit kettesben, erről Norbi számolt be rajongói oldalán, és egy képet is mellékelt. Megírta, hogy sokkal jobban érzi magát, mert bement hozzá Réka. A pár együtt vacsorázott, aztán úgy döntöttek, hogy összebújva nézik a televíziót egy kicsit, Norbi pedig arra lett figyelmes, hogy Réka már el is aludt mellette. A kedves sorok végén azonban meghökkentő hírrel is szolgált, szervezetét egy húsevő baktérium támadta meg.

“Vihargyorsan felépültem, senki nem hibázott és mégis bejutott a vérembe egy húsevő baktérium, amely nekiállt a szívemnek. Ezek mindig ott támadnak, ahol friss heg van ” – írta a fitneszguru a bejegyzésében.

Norbi és Réka a kórházban: húsevő baktérium kezdte enni Norbi szívét

Norbi és Réka a kórházban: húsevő baktérium kezdte enni Norbi szívét

Réka korábban már tudatta a rajongókkal, hogy Norbi szívét újra megműtötték, és valószínűsíthetően egy influenzavírus miatt történt mindez. Két hónappal az első műtétje után került novemberben, válságos állapotban a kórházba, ahol újabb szívműtétet hajtottak végre rajta.

Dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus szakorvos a Blikk megkeresésére elmondta, meglepte a hír, hogy Schobertet húsevő baktérium támadta meg, ugyanis ennek a lappangási ideje nem tart hónapokig, de még hetekig sem. Azt is elmondta, hogy inkább kórházi kezelésekkor jelentkezik a kór, otthoni lábadozások során elég ritka. Veszélyes kór, mert a legtöbb antibiotikumnak ellenáll, és ha valakit megfertőz, az egész részleget le kell zárni.

A Kardiológiai Intézet főigazgatója még nem erősítette meg a hírt, hogy Schobert Norbi valóban elkapta-e ezt a kórt, és, hogy megtettek-e minden óvintézkedést az ő gyógyulása, és a többiek érdekében.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: