Hujber Ferenc vette az érettségijét, lopta a szakdolgozatát

Hujber Ferenc színművésszel Szily Nóra készített interjút a válásával kapcsolatban a Life.hu-nak, a 38 éves színész meglepő nyilatkozatot tett. Elárulta, hogy húsz évvel ezelőtt vette az érettségijét, és a szakdolgozatát is másolta, így a színművész diplomája érvénytelen.

Hujber Ferencet a szülei szakmunkásképző iskolába íratták be a nyolcvanas évek végén, az érettségit pedig nem tette le, hanem megvásárolta. Mindezt azért, hogy jelentkezhessen a Színművészeti Egyetemre, ahová végül fel is vették, és el is végezte. Mivel Hujber nem érettségizett le, a diplomája is érvénytelen, ezt ő maga is kijelentette az interjúban. A színész örül, hogy végre beszélhet a dologról, már régóta tervezi megosztani a nagyközönséggel, hogy nem hivatalos úton végezte el a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakát.

Nem elég, hogy Hujber az érettségijét vásárolta, azt is bevallotta, hogy a szakdolgozata is teljes egészében plágium. A diplomamunkájának címe Szerepálmom, Lady Macbeth, amelyet egy húsz évvel azelőtti szakdolgozatról másolt, csak a címét változtatta meg. A szakdolgozatot egyébként ötösre védte meg az államvizsgán.

“Érettségi nélkül nem mehet az ember a Színművészetire. Ez azt jelenti, hogy akkor a Színművészeti Egyetem szerint én nem lennék jó színésznek. Márpedig szerintem én nagyon jó színész vagyok, érettségi nélkül.” – állítja Hujber.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc bevallotta, az érettségijét megvásárolta, a szakdolgozatát pedig lopta

Feri egyébként azért tálalt ki a Life.hu riporterének, mert nem akarta, hogy véletlenül derüljön ki az eset, inkább önszántából a világ tudomására hozta, hogy bizony nem etikus módszerekkel lett belőle színművész.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz Hujber Ferenc sorsa. A diplomája érvénytelen, de hogy bármiféle eljárás indul-e ellene csalás és okirathamisítás miatt, azt egyelőre nem lehet tudni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: