Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt csókolózott – videó + kép

A Dal pénteki főpróbáján Hujber Ferenc és MÁZS csókolóztak! Ezt a Blikk birtokába jutott fotókon is jól látható.

Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Ferenc a pénteki Dal főpróbán heves csókolózásba kezdtek. Állítólag ez csupán koreográfiai elem, nem a két férfiből törtek elő az érzelmek. A választott dal Karel Gott és Korda György Lady Karneválja, aminek a végén csattant el az ominózus csók.

A stábtagok, akik nem voltak beavatva a dologba, felettébb meglepődtek a jeleneten, nem sűrűn szokott egy közszolgálati csatornán ilyen előfordulni.

Amint a Blikk birtokába jutottak a fotók, máris rátelefonáltak az Operettszínház művészére, MÁZS-ra, hogy magyarázatot kérjenek a képpel kapcsolatban. A színész elmondta, hogy pusztán a régi idők megidézése miatt került sor a csókra, egy “Brezsnyevi” csók volt csak. “Meg tudtuk mutatni, hogy Csehország és Magyarország között milyen a viszony” – nyilatkozta MÁZS, aki azt is elmondta, hogy van egy tizenhat éves fia. Színészként az elmúlt huszonhárom év alatt több férfit is meg kellett csókolnia már a színpadon. Nem érdekli, hogy mit gondolnak mások, ő azon az oldalon áll, ahol lenni szeretne.

Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt csókja

Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt csókja

Az MTVA úgy nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, hogy adásba fog kerülni a csók tizenkettes korhatár mellett. A dal és az előadás egy régi korszakot szimbolizál, a sajtófőnök, Lecsó Rita pedig azt nyilatkozta, hogy ebbe belefér a két színész közti csók. Az adás első fele korhatár nélkül, a második fele korhatárosan fog menni, ott lesz látható az ominózus Hujber-Mészáros csók.

A Csók videó: Hujber Feri és Mázs

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: