Horváth Alexandra – 11 évesen énekesnő

És valóban. 11 évesen igazi nőies hangja van, és szépen tud énekelni. Mester Tamás is megdöbbenve figyelte és hallgatta a fiatal, énekes tehetséget. Horváth Alexandra előtt még biztosan nagy jövő lesz. Az az álma, hogy énekesnő lehessen, hamarosan meg is fog valósulni.

Magabiztos kiállás, egy magabiztos énekléssel. Sokra viszi még a kicsilány.

Horváth Alexandra éneklése – videó

Te hallottál már 11 évesen ilyen énekhangot?

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. lindacicush szerint:

  Császtok! 😀 jaja.bizony patai anna egy ido után már uncsi,de szandit nem lehet megunni.olyan mintha 13céves simán meglenne.imádom hallgatni ahogyan énekel. szandi mellett gigi,lili és yvette és attila és detti is jó volt! melinda is! hááát reny? nem tudom xD anna nem ńagyon jó! 🙁

 2. eleonora93 szerint:

  Sokkal jobb,mint Patai Anna! Szandinak nagylányos hangja van,mikozben Annának és Luszinek babás! Ha beképzelt egy kicsit,akkor van miért is annak lennie. Kár,hogy nem Szandi jutott tovább Anna helyett!!! :)) Szandi,mint egy mesetundér! Anna,mint egy akármilyen gyerek , 1 000 000 a világon! 🙂 Sikeres leszel Szandi! Hajráá! :))

 3. Anikó szerint:

  Az a szomorú, hogy már most olyan de olyan nagyon el van szállva hogy borzalmas. Két 11 éves kislány jutott be, de mintha két tök más korosztály lenne. Az a szomorú, hogy most kellett volna egy nemet mondani. Mert borzasztóan el van varázsolva a kicsi lány. Sajnos. Szép a hanja, effelől nincs kétségem. De nem csak ez kell ahhoz, hogy valaki sikeres is tudjon maradni hosszú ideig.

  • Krisztike szerint:

   Osztom a velemenyedet szerintem is nagy kepu. Aki gyerek koraba is nagy kepu az felnott koraba is nagykepu. En is 11 eves vagyok es nem vagyok nagy kepu pedig nekem sokkal tobb jogom lehetne a nagy kepuseghez mint enek a kis bekepzelt horvath alexandranak. Ja es nekem is van ilyen jo hangom sot meg jobb is na csak ennyit szretem volna mondani szoval szerintem is nagy kepu

 4. david szerint:

  Még lüszinél is sokkal jobb csak igy tovább szandika te vagy a jobb

 5. Varga Mária szerint:

  Nagyon tetszik. Szebben énekli, mint Király Linda.
  Mert közben rákerestem. Nem tudtam, hogy a legelő hősei
  mesefilm dala ez. Szép a kislány is. Csak elszállnak egy idő
  után. Akkor pedig már nem szeretik őket. mindennek elmondják
  őket. Hajrá kislány. Egy drukker. Mária

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: