Hónapok óta nem talál munkát botránykönyvei miatt Szepesi Nikolett

Hosszú hetek óta nincsen munkája Szepesi Nikolettnek. A botránykönyveiről elhíresült úszónő úgy tűnik, lassacskán megtapasztalja a hirtelen jött népszerűség árnyoldalait is. Megjelent botrányos szexkönyvei miatt rúgták ki előző helyéről is, és már két hónapja nem talál magának munkát. Korábban nem gondolta volna, hogy megjelenő könyvei miatt hátrányos megkülönböztetés éri őt a munkaerőpiacon.

Szepesi Nikolett leleplező, erotikus tartalmú könyveiről sokat cikkezett a sajtó az idén, még molesztálási ügy is kerekedett belőle. Hónapokig nem volt más terítéken a bulvársajtóban mint Nikolett és Kicsi bácsi “viszonya”, a volt sportoló nemi élete, amely bizony kihatott Szepesi jelenjére, és minden bizonnyal a jövőjére is. Tény és való, a volt sportolóval nagyot fordult a világ az elmúlt hónapokban, de Niki nem érezte úgy, hogy veszélybe került volna a jövője. Az egész ország megismerte a nevét és a hírnevét, gyorsan sok pénzre tett szert a könyveivel. Szepesi most szembesült azzal, hogy könyvei és szégyentelen élete bizony negatívan befolyásolhatja a jövőjét.

A Blikknek azt nyilatkozta a sportolónő, hogy amikor belevágott a könyvírásba, nem gondolkodott azon, hogy elhelyezkedési problémái lesznek a jövőben a kitárulkozásai miatt. A 26 éves sportoló tisztában volt azzal, hogy botránykönyvet írt, és, hogy lesznek ellenzői, de a második könyve megjelenése után helyzete egyre rosszabbá vált.

Botránykönyvei miatt sehol nem alkalmazzák Szepesi Nikolettet

Botránykönyvei miatt sehol nem alkalmazzák Szepesi Nikolettet

Az uszodából is a megjelent könyvek miatt rúgták ki, és nagyon úgy tűnik, emiatt nem talál magának állást. Niki azt elárulta, hogy a könyvekből szert tett némi vagyonra, de szeretne állandó, biztos jövedelmet. A volt sportoló azt is elárult, nem gondolta, hogy valami csoda folytán behívják állásinterjúkra, akkor is jókora hátránnyal indul a többiekhez képest. Niki negatív hírneve annyira beleégett a köztudatba, hogy még az is elképzelhető, hogy egész életében hátránnyal fog indulni, bárhova is megy.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: