2012. október 19. 12:51.

A gépjárművek téli felkészítése egy igen komoly és nagy odafigyelést igénylő művelet. A téli gumi webáruház mindenben a segítségére lesz, amikor az abroncsok megvásárlása kerül előtérbe.

Sok esetben akár akciós áron is elérhetőek az abroncsok megkönnyítve ezáltal a vásárlást. Azonban nem árt odafigyelnie arra, hogy a megfelelő abroncsot válassza ki gépjárművéhez. A helyes abroncsválasztás igen fontos és az is hogy mikor kerülnek azok felszerelésre.

Lehetőleg olyan téligumit vásároljon, amelyen rajta van a hópehely szimbólum. Amennyiben tartósan 7 fok alá csökken a hőmérséklet, azonnal kezdje meg az abroncsok felszereltetésének megrendelését a legközelebbi gumiszervizben. Sokan már november közepén vagy az első mínuszos éjszaka után elkezdik az átszerelést, hiszen ők számolnak azzal is, hogy a gumiszervizekben nagyon sokszor órákig kell sorban állni, amelyet inkább elkerülnek.

Télen hidegban és hóban fontos a téli gumi használata

Télen hidegban és hóban fontos a téli gumi használata

A 7 fok alatti hőmérsékleten a nyári abroncsok használata igen veszélyes, erre is gondoljon időben, hiszen nagyon sok téli balesetet előzhet Ön is meg. A Continental téli gumi nagyon jó választásnak tűnhet, hiszen számos autógyártó cég Continental abroncsokat választja első szerelésű gumiként. A német gumiabroncs összehasonlító teszteken már számtalanszor bizonyult jó minőségű abroncsnak, ezért Önnek sem lehet rossz választás. Sok esetben nyári gumi akció is elérhető, ilyenkor érdemes szintén a Continental által felkínált nyári garnitúrák közül válogatni. Sokszor nagyon alacsony áron juthatunk ezekhez az abroncsokhoz.

A 2012. évi ADAC téligumi teszt megtekintéséért kattintson ide

A gumiabroncs webáruház széles termékkínálatában ezeken az abroncsokon kívül még számtalan neves gyártó cég abroncsai képviseltetik magukat. Amikor Ön a vásárlás mellett dönt, akkor mérlegeljen józanul és lehetőleg úgy, hogy a pénztárcáját megkímélje, de a biztonságát is előtérbe helyezze. Ráadásul itt már nem csak az Ön biztonságáról van szó, hanem bárkiéről, aki az utakon közlekedik, legyen az akár egy másik gépjármű, egy kerékpáros, vagy akár egy gyalogos is!

Hogyan készüljenek az autósok télre? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Eva Longoria – a szépséges színésznő imádja az élvezeteket

Hogyan fogyóznak a hírességek?

2014. szeptember 6. 14:51.
Ügyeljünk az internetes vásárlás veszélyeire

Hogyan vásároljunk ruhát másnak?

2013. december 2. 14:11.
Egy fűszerkert például igen jól mutat és még hasznos is

Hogyan tervezzük meg a kertünket?

2013. március 17. 10:08.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Éva és VV Anikó

A Való Világ göndör szépségével mostanában elszaladt a ló. Érmihályfalván csinált bulit a Való Világ két szereplője, Éva és Anikó. A ...