Hírességek milliós esküvői ruhája és esküvői ceremóniái

A hírességek mint minden ceremóniának, az esküvőnek is megadják a módját. Impozáns helyek, személyre szabott esküvői ruhák, szolgák hada jellemzi a legtöbb ilyen eseményt.

A ruhák szabása 1950-től sokat változott, ám a ceremóniák körüli felhajtás ugyanakorra maradt.

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor esküvői ruhája

Elizabeth Taylor esküvői ruhája

1950-ben Elizabeth Taylor a kor legnagyobb dívája Conrad Hiltonhoz, Paris Hilton rokonához ment feleségül. A színésznő gyöngyökkel díszített ruhát kapott az MGM stúdiótól, melynek mai értéke kb. 3 millió forint.

Grace Kelly

Grace Kelly menyasszonyi ruhája

Grace Kelly menyasszonyi ruhája

Grace Kelly 1956-ban ment hozzá III. Rainer monacói herceghez így a valóságban is beteljesült a Hattyúk című filmben játszott szerepe. Gracehez is bőkezű volt az MGM, az Ő rózsákkal díszített tüllös selyem menyasszonyi ruháját is a stúdió állta. A ruhát 6 hétig készítette 3 tucat varrónő.

Diana hercegnő

Diana Hercegnő menyasszonyi ruhája

Diana Hercegnő menyasszonyi ruhája

Diana hercegnő és Károly herceg esküvői szertartása királyi pompával zajlott, melyet szintén élőben közvetített a televizió. 10000 kristállyal díszítették a menyasszony öltözékét, melynek 25 méteres uszálya volt és selyemtatftból készült.

Gwen Stefani

Gwen Stefani esküvői ruhája

Gwen Stefani esküvői ruhája

Gwen Stefani a No Dubt énekesnője 2002–ben ment férjhez Gavin Rossdalehez. Esküvői ruháját a zseniális John Galliano, a Christian Dior divatház tervezője kivitelezte, a rózsaszín-fehér színátmenetes ruha Gwennek külön erre az esményre készült, és az énekesnő pop-punk stílusának ötvözetét fejezi ki.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: