Hengerelnek a határontúli Megák

Elkezdődött, azaz valójában folytatódott a Megasztár 5, újabb jelentkezők mutathatták meg magukat, ha a Mega-karaván útját keresztezve feltűntek egyéniségükkel vagy kiváló hangjukkal. Akárcsak tavasszal, ezúttal is akadtak bőven mulatságos, túl nagy önbizalommal rendelkező, és kitűnően szereplő aspiránsok.

Tíz helyszínre látogatott el a Megasztár road-showja, és eközben számos színes, egyedi figurát talált a stáb szerte az országban. Sok jelölt ezúttal is leginkább a közönséget és a zsűrit mosolyogtatta meg. Volt, hogy Mester Tamás nem bírt magával a kissé beszédhibás fiatalembert hallva, de akadt olyan jelentkező is, akinek már a „kötözködő” Friderikusz „arcvonása sem tetszett”.

Persze az igazi tehetség ezúttal is felütötte a fejét, hiszen aki a Mega-busz mellett maradandót alkotott, annak a stúdióban is hoznia kellett a formáját. A fiatal szegedi lány, Varga Bernadett, vagy a húszéves Márk, aki operaénekesi babérokra tör, bizony emlékezeteset nyújtottak. Hallottunk olaszul daloló dunaszerdahelyi gitárost, és kevésbé meggyőző szabadkai trombitást, aki csak az egyike volt a rajzfilmslágerekkel érkező Mega-jelölteknek.

Ágnes hat gyermek édesanyja, de a hangja csak a kecskeméti börtönök falai mögül érhetett el a zsűri füléhez. Ez még nehezebb helyzetbe hozta a döntéshozókat. Végül hosszas tanakodás végén egy jövőbeli találkozásban reménykedve most nem engedték tovább Ágnest. A marosvásárhelyi Krisztina viszont nem csupán hosszú hajával, hanem remek hangjával is felhívta magára a figyelmet.

Aki már nagyobb közönség előtt is próbálkozott az énekléssel, tudja, hogy az nem egyszerű dolog. Aki pedig a tavaszi válogatókat figyelemmel követte már nem lehetett újdonság Szarka László személye, akit a road-showra is magával vitt a Tv2, akárcsak a korábbi Megasztárosokat, és a középdöntő eddigi résztvevői. Azonban a 32 éves „Genya” becenévre hallgató punk stílusú targoncavezető hasonló hírnévre tehet szert. Friderikusz a legeredetibb figurának titulálta, és a sajátos hangzást képviselő Tamás bizalmat is kapott a következő körre.

Feltűnt Fekete Dávid ifjú felesége, a fiatal új hullámot képviselő Idol eyed zenekar, a határontúliakat pedig többek között az ércesebb női hangot megszólaltató Tímea és a Komárnoból érkezett szövegíró, Csonka András képviseli majd a középdöntőben.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. martika szerint:

    andreas a kiraly ,,,,

  2. Suba Melinda szerint:

    Vol a megasztaron egy kulfoldi fiu es olyan rosszul enekelt magyarul,hogy Attlila vezer forog a sirjaban.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: