Harry herceg meztelenül biliárdozott – képpel

A 27 éves Harry hercegre nagyon rájár a rúd az utóbbi pár napban. Nemrégiben anyaszült meztelenül bulizott Vegasban, és lencsevégre kapta egy barátja. Az eredeti fotó a cikkben.

Az említett “barát” feltöltötte a fotókat az internetre, a botrány miatt szakított vele a kedvese, most pedig felnőttfilmes ajánlatot kapott Harry.

A fiatal herceg uralkodóhoz méltatlan módon bulizott Las Vegasban néhány nappal ezelőtt, a képek, melyeken anyaszült meztelen, bejárták az egész világot.

Harry néhány barátjával bulizni indult, majd biliárdozni támadt kedve, ám nem a szokásos módon kívánt játszani, ellenfelével, egy fiatal lánnyal mindketten ruha nélkül álltak le játszani.

A herceg pechjére egy “barátja” megörökítette az eseményt, a képek pedig felkerültek az internetre.

Harry Herceg meztelenül biliárdozott egy lánnyal

Harry Herceg meztelenül biliárdozott egy lánnyal

Harry hercegnek eddig sem volt makulátlan a múltja, de a királyi család ezen az eseten teljesen fel van háborodva. Kedvese, Cressida Bonas pedig annyira kiakadt az esettől, hogy látni sem kívánja Harryt. Egy bennfentes azt állítja, már ki is adta a lány a herceg útját. A nevét elhallgató bennfentes úgy nyilatkozott, Cressida komolyan képzelte Harry herceggel a jövőjét, és teljesen megalázta őt ezzel a ballépéssel.

Ráadásul az ifjú herceg nem mondott az úticélról sem igazat, Cressidának Neckert említett. Nagyon úgy tűnik a felelőtlen bulizás végeredménye az lett, hogy a herceg minden esélyét elvesztette Cressidánál.

Most pedig néhány nappal az eset után a hercegnek levelet küldött a brit királyi palotába a világ egyik legnagyobb pornóstúdiója. Levelükben azt írják, szívesen látnák Harryt egy nagy költségvetésű pornófilmjükben. A Vivid Entertainment főnöke, Steven Hirsch 10 millió dolláros (kb. 3 milliárd 300 millió forint) gázsit kínált fel neki. A levélben Hirsch biztosítja a családot, hogy a szexjelenetek kiválóak lesznek, és semmiképpen sem kicsinyítik le Harry herceg nemi szervét.

Harry Herceg

Harry Herceg meztelenül biliárdozott egy lánnyal (lásd a fenti képet)

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: