2012. október 17. 14:23.

Külcsin. Ez az, ami alapján az emberek az első benyomást meghozzák a mellettük állóról. A jobb hatás keltés érdekében pedig a planétán élők java nem rest szépészeti beavatkozásokat igénybe venni.

Így volt ezzel a tizenhat esztendős Jess Smith is, aki idomtalan fogsora miatt szakemberhez fordult.

A fiatal lány a vizsgálat után egy fogszabályzóval lett gazdagabb – de itt még nincs vége a történetnek. Nem sokkal később ugyanis Jess komoly mellkasi fájdalmakról panaszkodott.

Néhány nap leforgása alatt olyannyira rosszabodott az állapota, hogy a sürgősségin kötött ki. Tünetei alapján gyomorrontást diagnosztizáltak nála, majd néhány gyomorgyógyszer felírása után útjára engedték a tinit.

Jess Smith

Jess Smith: fogszabályzó miatt lett szívelégtelensége

Mivel a panaszok a későbbiekben sem enyhültek, Jess újból orvoshoz fordult: megrökönyödve tapasztalta a vizsgálatot végző orvos, hogy a lány szívbillentyűi teljesen tropára mentek. Lévén, hogy minden eltelt perc egyre jobban rontotta az életben maradásának esélyeit,  azonnal betolták a műtőbe. A beavatkozás sikeres volt, azonban a kamasz azt követő még 7 hétig a kórház vendégszeretetét volt kénytelen élvezni. S habár az életveszélyen már túl van, felkerült a transzplantációs listára, mert minél előbb új szívre van szüksége.

S hogy miért a fogszabályzóra gyanakodnak, mint lehetséges gondokozó? A kórokozók többféle képpen is bekerülhettek Jess szervezetébe, ám az eshetőségeket latba véve, leglogikusabb bűnösnek a fémes szerkezet tűnik. Köztudott, hogy a szájban lelhető fel a legtöbb baktérium. A góc pedig ennek okán keletkezhetett.

Halálos fogszabályzás nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Cristofel

Szexpartnereket keres Christofel

2012. szeptember 5. 17:10.
Falusi Mariann

Falusi Mariann a fiatal pasikra bukik

2012. február 20. 19:13.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Odessa Clay

Az amcsi filmekben sokat emlegetik a börtöntetkókat, azonban olyan, hogy egy tetoválásért valaki börtönbe kerüljön, még a hollywoodi forgatókönyvíróknak sem ...