Hajdú Péter bevallotta: Sarka Katával csaltam Bálint Antóniát

Hajdú Péter nőügyei szinte mindig a címlapra kerültek, és öles betűkkel hirdették, hogy kivel jött össze, kivel szakított, vagy épp melyik nőt csalta meg. A Mr. Frizbi című regényében Hajdú kitálal mindenről. A kötet november 20-án jelenik meg.

Hajdú Péter azt állítja, szinte minden barátnőjét megcsalta. Ugyan soha nem vezetett naplót a hódításairól, de ez a szám jóval száz fölött van már. Nem büszke arra, hogy egy lány mellett sem tudott kitartani, viselkedését fiatalkori bolondságnak tartja.

Azt azonban Hajdú kijelentette, hogy volt szerelem is a kapcsolatai között, mint például Bálint Antónia. Ám Toncsit is megcsalta a férfi, méghozzá Sarka Katával, de feltehetőleg mással is.

Hajdú bevallotta a félrelépést, de egyáltalán nem biztos abban, hogy Antónia nem tett pontosan úgy, mint ő.

Bálint Antónia (Toncsi) és Hajdú Péter, amikor még együtt voltak

Bálint Antónia (Toncsi) és Hajdú Péter, amikor még együtt voltak

Könyvében beszámolt a Sarka Katás esetről. Balatonföldváron egy bisztróban történt a találkozás, ahova Antónia rosszullét miatt nem tudott elmenni. Egyből megtetszett neki Kata, gyönyörűnek találta. Istenes Laci, akivel a bisztróba ment Hajdú, egyből odament ismerkedni, de Kata lerázta a férfit. Hajdú hiába kérte, hogy sétáljanak a Balatonnál, Kata nem ment bele, de a számát azért megadta. A férfi már alig várta, hogy visszaérjenek Budapestre, és felhívhassa Katát. Azt vallotta könyvében, hogy bár Antóniával volt, a lelke már Katáé lett.

Kata, a Blikk megkeresésére másképp nyilatkozott. Elmondta, hogy találkozott Péterrel Albertirsán, közben pedig hívogatta Antónia. Elég kellemetlen volt a szituáció, ezért Kata úgy döntött, nem lesz harmadik.

Toncsinak fogalma sem volt róla, hogy Péter már akkor Katával találkozgatott, amikor még állítólag vele volt. Úgy vélte, ennyi idő után már nem számít az egész, hogy kiderült. Azt azonban cáfolta, hogy ő is hűtlen lett volna.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. fed szerint:

  A Sarka megélhetési szolga(csak nem utcán álló).

 2. megi szerint:

  Dömsödi meg mondta a Hajdúról.
  Jószivű,amíg nem bánja a pénze.Könnyei valódiak,de a csapó után,elkezd nevetni.
  Hajdú új könyvének a fele sem igaz.
  Ez meg miért pozitív hír,hogy csalt?
  ez a hét híre,ezt kellene a hétvégén tárgyalni a műsorában.Magától bocsánatot kérnie:))

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: