Gyurcsány Ferenc is plagizált

Úgy néz ki, hogy az egykori közjogi méltóság, azaz Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök plagizált a diplomamunkáját illetően.

Az a story már ismert, hogy Schmitt Pál volt köztársasági elnök lemondott, azért, mert kiderült plagizált kisdoktoriját illetően. Azonban a fagyi úgy néz ki visszanyal, és a másik oldal számkivetettje is górcső alá került. Gyurcsány Ferenc volt sógorának szőlészet és borászatról szóló több, mint 60 oldalas dolgozatából emelt át 35 oldalt.

Tehát úgy néz ki, hogy a többszörösen megbukott politikus most még egyet bukott, hogy ki az aki ezek után még hisz neki, azt nem tudni. Remélhetőleg csak a családja áll ki mellette, mert sem párttársaitól, sem pedig egykori pártjától nem fog védelmet kapni, hisz ezt még a kormányzó párt sem tudta megjátszani, itt már túl nagy a tét.

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc: neki is másolt dolgozata van

A legviccesebb egyébként az, hogy eltűnté lett nyilvánítva a volt miniszterelnök úr dolgozata már ideje korán, talán annak megakadályozására, hogy nehogy kiderüljön a turpisság, azonban a szakdolgozat címe és a dolgozatra adott bírálat komoly plágium gyanúját vetik fel, köszönhetően annak, hogy két egyforma dolgozatra nem fognak különböző bírálatot adni. Természetesen az egykori kormányfő hárított és most is hárít, de ezt a játékot már akkor elveszítette, amikor plagizálásra adta fejét, és ez mindenkire igaz, aki így nyert valamilyen iskolai végzettséget.

Könnyebb lenne az élete valószínűleg a hőn szeretett politikusainknak, ha csak egy érettségivel, vagy netalán csak 8, de elvégzett osztállyal rendelkeznének, mert az még feltételezheti a tudást, hisz nem mindenhez kell diploma, de egy ilyen eset után már csak az marad meg az emberekben, hogy vezetőink nagy része csalással vállt azzá ami, kutyából pedig sosem lesz szalonna.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: