2011. szeptember 22. 8:09.

Tóth Gabi Nem az a Tóth Gabi, aki először jut eszedbe, hanem aki az x-faktor 2011. 3 válogatásán szerepelt a tv-ben. Ő egy székesfehérvári, tehetséges énekesnő, aki továbbjutott a válogatáson. A legutóbbi produkcióját ITT nézheted vissza. A média interjút akart készíteni a tehetséges lánnyal, de sehogy sem tudják elérni.

Mi több, az RTL Klub is tehetetlen, mert az összes lehetséges kommunikációs csatornán megpróbálta elérni a tehetséget, de sikertelenül. Hermann Péter, az x-faktor verseny vezetője is aggódik, hiszen nem tudják mire vélni ezt az eseményt. Egyébként sem volt még példa arra, hogy egy versenyző eltűnjön, felszívódjon, pláne, ha ilyen eredménnyel zárta a válogatásokat.

Vajon mi történt a lánnyal? Nem tudjuk, de reméljük, hogy nincsen ok az aggodalomra. Gabinak sem érdeke az eltűnés, hiszen nagyon tetszett mind a mentoroknak, mind a nézőknek a produkciója, és az x-faktor egyik nagy ígéretese. Reméljük, előkerül mihamarabb.

Gyorshír: Tóth Gabi eltűnt nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Előkerült az eltűnt Tóth Gabi

2011. szeptember 23. 13:08.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Styaszni Gréta szerint:

    Ne már szinte ő volt a legjobb léétsziii Gabii gyere vissza!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=95 w=100 h=90 float=left]Ha úgy érzed, van tehetséged a zenéhez, és klipet is tudsz készíteni, mutasd meg, mi rejlik ...