Gringo Sztár és Beatrice a Döntőben

Hamarosan eljön a csillag születik 2011. évadjának döntője. 2 tehetséges versenyző, illetve egy csapat maradt, akik közül kiderül ki lesz idén a győztes. Szabó Ádám a kitűnő harmonika-játékával, az Appril Project remek tánctudásával, László Attila pedig gyönyörű énekhangjával kápráztatta eddig el a közönséget. Ez most sem lesz másképp, a döntő azonban tartogat még meglepetéseket.

Gringó SztárEgyrészt nem tudhatjuk előre, hogy ki fogja megnyerni, bár ennek érdekében sokat tehet a nézőközönség, ha szavaz kedvenceire, másrészt lesznek meglepetésvendégek is. Akik már nem is számítanak meglepetésnek, hiszen hírt adunk róluk. Kik lesznek a sztárvendégek?

  • Geszti Péter és a Gringo Sztár
  • Nagy Feró és a Beatrice

Igen, mindkét – nagy népszerűségnek örvendő – sztár az x-faktor zsűrije is volt (elképzelhető, hogy a 2. évadban is azok lesznek), és most megmutatják saját műfajukat is. Feró a régóta ismert Beatrice-vel lép színpadra, Geszti pedig az újonnan alakított formációjával, melyről már hallhattunk korábban is.

Érdemes tehát nézni szombaton a csillag születik döntőjét, hiszen remek, szórakoztató perceket hozhat. Kis és nagy csillagok egy színpadon.

Te kit szeretnél a csillag születik nyerteseként látni?

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: