Gomes ismét elsírta magát

Gomes, érdekes és egyben színes személyiség, legalább is a zsűri szerint. Tulajdonképpen nem mutatott újat, ugyanazt láthattuk, amit eddig, csak kicsit másképp. A táncos általában egy történetet “mesél” el táncával. A produkció végén a lány megint sírni kezdett. Nem tudni, hogy azért, mert ennyire beleélte magát a művészi világba, vagy netán azért, mert valami szomorú tényhez kötötte az előadását. A pontszám alapján nem maradt hátul, ugyanis 33 pontot kapott a csillag születik bíráitól.

Gomes tánca és produkciója

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Fruzsi szerint:

  Szerintem Gomes a király ő a legjobb az egész csillagszületik lényege ha ő kiesne akkor én már nem nézném a csillagszületiket
  én csak tíz éves vagyok de tök jó lenne ha üzenhetnék neki.
  Ja és ha ezt elolvassa még ha ki is esik biztos nagy sikere lesz mert ő egy csodálatos ember és csodálatos táncos.

 2. hajnalka szerint:

  Szerintem Gomes,vagy nekem sokkal jobban tetszik úgy,hogy Klaudia,olyan őserőt hordoz,amit érezni kell,nem látni,a tekintete parázs,és nem gyáva,hanem olyan dolgokhoz ,témákhoz,hozzá mer nyúlni,amihez kevesen.Szerintem nagyon érdekes és átjön,amit csinál.

 3. newszika szerint:

  Azt hiszem te elég hülye vagy, megpróbálhatnád utána csinálni!!!! Persze nem lepődnék meg, hogy nem megy! Vagy nagyon ostoba vagy vagy nagyon gyerek, az utóbbi a jobbik eset, mert még felnőhetsz!

 4. Éva szerint:

  Nem hiszem, hogy ilyen népbutító “művészeket” kellene sztárolni a magyaroknak. Ez nem művészet amit Gomes csinál, szerintem minden “hülye tudná utánozni őt is. Hajrá László Attila és az Appril Project!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: