Gigi és Jerzy romantikus éjszakája videóval

Gigi 21. születésnapján nem csak tortát és gyönyörű fehérneműt kapott, hanem egy felejthetetlen éjszakát tölthetett Villabeli szerelmével, Jerzyvel. Egy öt csillagos szálloda elnöki lakosztálya várta a fiatalokat, ahol minden a kényelmüket szolgálta. Az utazás is extra körülmények között zajlott, ugyanis egy helikopter vitte el a párt a szállodához.

Egy kis pezsgőzés, fürdőzés, szexi fehérnemű bemutató, romantikus vacsora és koktélozás a tetőn. Gigi lelőtte a poént, hogy nem lesz semmi hancúr a hatalmas franciaágyban, mert éppen piros betűs napok vannak. De hogy pontosan mi történt az est hátralevő részében, az egyelőre maradjon titokban.

Kukkants bele a romantikába..

A videó eltávolításra került..

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. eszterhai attila szerint:

  anikó a legszebb villa lány

 2. gyongyver szerint:

  sziasztok szerintem gigi es beci a legjobbak es o koztuk valamelyik fogja megnyerni evat nemszeretem mert hisztis tyuk

 3. gyongyver szerint:

  hat gigi es beci ti vagytok a leg jobbak es akit nem szeretek az eva mert mindenert hisztizik legyetek jok pux a becinek

 4. katr21 szerint:

  Az egész Való Világ, 1 megjátszott,pénzsóvároknak való, 1 kis hírnévért mindent bevállaló lúzereknek ,és lelkileg gyengéknek kitalált műsornak nevezhető valami.Ezeket az embereket kint már nem túl sokan szerethetik…Zsófika? a taktikád,elég szánalmas….18 évesen tapasztaltnak hiszed magadat,de az élet még fog adni neked 1-2 pofont.a 6osról meg csak annyit,hogy 1mást is ki nem állhatják,Laci háborúzása 1gyszerűen nevetséges,és gyerekes viselkedés..Arra ők már nem is gondolnak,hogy 1 páran rajtuk nevetnek,és igen,itt mutatkozik meg sajnos az,hogy zárt ajtókon kívül sajnos 1re több ilyen ember akad..A vitatkozáson kívül eszükbe se jut más megoldás…nem lehet könnyű, elismerem,de minek megy be az ilyen ide,hisz tudja,hogy vállalnia kellene azt is,hogy nem mindenki fogja szeretni…Zsófi.most megpróbálja megmutatni a kedvesebb ,érzőbb arcát,mert fél a párbajtól…És mivel tudja,hogy azokat az embereket szavazzák már csak azért is be,akik nem akarnak bent maradni,már csak szopatásból,ezért most más taktikához folyamodik..Az egész műsornak a lényege,amiért a képernyőre került,nem igazán jön le..Szandika legalább bevallja milyen,a többi meg csak úgy veri magát,de nem kell senkinek,közbe meg epekedik a vágytól hogy össze jöjjön valami…Előbb utóbb úgy is beadja a derekát..Valszeg Zsófika fog bekerülni,mert mai tinédzserek sajnos az ilyen mentalistást kedvelik…Diszkó,buli, verjük magunkat,tegyük magunkat valakinek…hajrá Magyarország…

 5. Petra baba szerint:

  szerinte rossz döntés volt hogy jerzy nem mehet gigi közelébe.szerintem éva nagyon kibeszéli szandikát és a szemébe letagadja. Éva mindenkit eddig kibeszélt avilában.
  hajrá a hatos csapatnak .:aGiginek ,a Bécinek ,Jerzynek ,és Anikonak is .
  zsofi most eléggé bekébszelt volt a kiválasztástól a kihivásig.
  szeretettel :petra :Hajdúnánás ról.
  és GIGI,JERZY,ÉS BÉCINEK CSAK IGY TOVÁBB.
  ÉVA pedig ne beszéljen ki senkit főleg szandikát .
  azért ne valjabe szandikának a szemébe mert mert fél hogy szandika ősszeveszik velle.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: