Geszti Péter: nincs helye Csobot Adélnak a Fináléban

Geszti Péter kifakadt: úgy véli, szerinte nincs helye Csobot Adélnak a végső döntőben. Adél a nézői szavazatokkal ejtette ki szombaton Geszti mentoráltját, Szabó Dávidot.

Geszti Péter nem tartja igazságosnak, hogy a szombati döntőben Csobot Adél jutott tovább, és nem az ő énekese, Szabó Dávid, holott szerinte a lány jóval gyengébb mentoráltjánál. A mentor az utóbbi időben folyamatosan kritikákkal illette Adélt, többször is elmondta, hogy egyáltalán nem képes előrébb lépni, kizárólag kuplékat képes énekelni, és szinte állandóan hamis. Geszti azt is elmondta, hogy Csobot nem az énektudásával jutott el az X-faktor végső döntőjéig, hanem azért, mert megosztó személyiség.

A mentor azt is hozzátette, szerinte a lány nem elég jó ahhoz, hogy a végső döntőben is részt vegyen. Viszont ebben a versenyben legtöbbször a nézők szava dönt, amennyien nem szeretik Adélt, pont annyian igen, és küldik rá a szavazatokat. Gesztit ugyan nem lepte meg Feró döntése, az indoklása viszont annál inkább, hogy nem ért egyet a saját döntésével, mégis Dávidot küldené haza.

Feró azt nyilatkozta, hogy a szombati élő adásban szerinte pont, hogy Adél teljesített a legjobban, az ő produkcióit tartotta a legerősebbnek. Hozzátette, a végső döntőben is a lányoknak szurkol majd.

Geszti szerint Csobot Adél nem méltó az x-faktor fináléra

Geszti szerint Csobot Adél nem méltó az x-faktor fináléra (fotó: rtlklub.hu)

Malek Miklós az After X-ben vágott vissza Gesztinek. Azt mondta, mentortársa képtelen jót mondani Adélról, folyamatosan önmagát ismételgeti csak. Malek többször is megdicsérte már Geszti mentoráltjait, de Péter sosem viszonozza ezt a gesztust.

Csobot Adél nem foglalkozik a támadásokkal és a kritikákkal, úgy érzi, sikeresen megoldotta a feladatait. “Mindig szerettem a kihívásokat, örültem, hogy van feladat, van mit megoldani. Megvolt a lehetőség arra, hogy sikerüljön, és sikerült is” – nyilatkozta. Adélnak már arra is megvan a lehetősége, hogy ő lehessen 2012 legjobb hangja.

Hasonló bejegyzések..

17 hozzászólás

 1. szintia szerint:

  csobot adél a legjobb nemérdekeltek

 2. ferr szerint:

  Eddig is a személyt keresték,mert mindig fiú nyert.
  pl Wolf 10-szer jobb szakmailag,mint a Vastag.
  Gergő is jó volt,de a Timi hangja még jobb.
  A Timi olyanokat is megoldott,ami nem is neki való.
  A Gergő folyamatosan két dolgot kapott,a “nyomorban van” szöveg és amiket tud.
  Megkérdezték tőle,mit tud,akar,ahol hozni tudja.
  Funky,gitár,zongora.Igazították több éves zenei tapasztalatait,hogy nehogy a hangjának képzetlensége kibukjon.

  Antaltól nem kérdezték meg mit tud,hanem mindent megkapott és sose égett le.Gergő két előadása is kibicsaklott hangban.

  Itt nem a szakmai dolgok döntenek.
  Ezért úgy van esélye másnak nyerni,mint nem hímnem,ha a két csaj nem féltékeny egymásra és szavazóik egymást ölelik.

 3. emoke szerint:

  Vitriol ! igazad van adel jo volt Hajra Gergo!!!!!

 4. emoke szerint:

  Hajra Gergo neked kell nyerni .Te meg zongorazni is meg tanultal es jol Nyomtad!!Hajra Velled vagyunk meg erdemled Jol irtad Edy. Ez van .

 5. edy szerint:

  Itt sokan nem is tudjatok hogy mi az X faktor .Sokan a szemelyt keresitek a versenyzokbe hogy ujra fiu es miert nem lany? De ha ujra a fiu jobb akkor mi van. A tehetseget kell keresni .Es Gergonek nem kellemessebb a hangja . Timi vajon nem tul magassat ugrik tobbszor el akar oda jutni ada ahova o meg nincs fel keszulve.Nagy slagereket enekelt de azt mindenki tudja hogy ezek meg nem valok neki.Adelt meg miert bantjatok Miklos nem egy huje ember o tobbet tud ezen a teren mint mi mert ez a szakmaja es o elso meglatasra tudta hogy ebben a lanyban van valami es ot el kell hozza az X faktorba . A hangja is sokat fejlodott es o egy showman.Benne ezt kaptuk meg .Neki ez a tehetsege hogy fel viditsan mindenkit.Neki a szinpadon a helye es sok sikert kivanok neki!

 6. eszter szerint:

  szerintem Adel jobb volt mint Timi az utolso 3 adasban plane. Persze Timi ismertebb dalokat kap es nehezebbeket is de sajnos gyengen enekli el oket.Az este is csak orditott annyira erolteti magat nem tetszett.Azert is nyerjel Gergo! Most Feher Zolival kellene ott aljon Gergo de pont ezert szavazta ki Miklos Zolit hogy benn maradhasson Timi.Zoli nem felejtettunk el az este is jo voltal .Adel meg Ha rad fel figyeltek azok akik kellenek te hiressebb leszel mint barki az egesz X faktortor tortenelmeben. Te a szinpadra szulettel .Jo vagy. Ugy hogy hajra GERGO!!!!!

 7. ági szerint:

  Az x-faktor első helyezettje, csak Antal Timi lehet! Ő a legjobb!!!!!!

 8. ds szerint:

  Kapjátok el a Gesztit:)
  Ez már undorító,hogy az újság is bejelenti,hogy a Gergőé a legtöbb és tudja hogy nyer.
  Jelenleg eloszlik a két nőre adott szavazat,de vasárnap,ha összefog a két lányversenyző tábor,akkor van esélye az igazságnak.
  Állítólag a Zámbó nagy klánnak is beszóltak a Gergősök,amikor a Zámbó Krisztián távozott.
  Egyénkét tényleg a Gergősök csinálták,hogy úgy emelték Gergőt(világsztár? ez azért vicc),hogy másokat keményebben oltottak.

  Nem volt jobb egyik csajnál se a Gergő,ők is kelletek a Faktorhoz.
  Ha megint fiú pénz rablás lesz,az Rtl elmebeteg.

  • Panni szerint:

   Sajnos Krisztiánt kivégezte Gergő fanatikus tábora , nem engedték meg neki , hogy bizonyítson . Adél oldalára is rászálltak , mint a piaci legyek . Remélem Adélt nem lehet kizökkenteni azzal az alpári , bugris , közönséges megjegyzésekkel , csak remélni tudom , hogy a Krisztián rajongók most oda teszik magukat , és a lányokra szavaznak . Személy szerint mind a két lányt nagyon elismerem , és szeretem , Malek Miklósnak külön gratulálnék , amiért ilyen jól felkészítette ezeket a kedves , aranyos lányokat .

   • Katica, szerint:

    Pannika, beteg agyad van,de nagyon kezeltesd Magad.

    Úgy tünik,minden hülye tehetségtelen marhát szeretsz.

    • Panni szerint:

     Kedves Katica ! Feltételezem , hogy még nagyon fiatalka vagy ,ezért nem érzek haragot . Szeretném , hogy sokkal nagyobb kort érj meg , mint ahány éves most vagyok . Hozzám hasonlóan nevelj fel három gyönyörű gyereket , töltsön el az a büszkeség , hogy már az unokáid is körülötted élhetnek . Nem utolsó sorban , ha ennyi idősen vissza nézel a múltadba , ne érezz csalódást , hogy elvesztegetted az életed . Kívánok Neked jó szerencsét , egészséget , sok – sok kitartást , hogy nyugdíjas korodra hasonló értékeket tudj magadénak , amikkel jelen pillanatban én rendelkezem . BOLDOG KARÁCSONYT , ÉS EGY SZEBB HOLNAPOT !

 9. Brian szerint:

  Adélt minden kis igényü ember szereti .igazán világszinvonalon nyavikol,és ahogyan a lufikat rugdalta…igen..ez kell…na meg a mulatos!

  • Panni szerint:

   T Brian ! Nagyjából ennyit az elmés hozzászólásodhoz . Véleményt sokkal nagyobb igényességgel kellene nyilvánítani . NYAVIKOLÁS , mint magyar szó nem létezik , viszont prezentálja honnan jöttél . Kis igényű ember elégedett a csendes szolid boldogsággal , nagy igényű , rendszerint átgázolva mindenkin szerzi meg ami nem az övé . Színes álmok , hűvös vasúti sínek , végül elvezetik kipusztult erdőkön keresztül ahová valók .

  • Jucus szerint:

   Csobot Adél egy hülye, nyivákoló,vihogó liba. Nem való ide.

   Már rég a fenébe kellett volna mennie.

 10. P.M. szerint:

  Adélkénak nem kellene ott lennie, ahol most van. Dávid hétről hétre fejlődött, de Adél semmi újat nem tudott mutatni. Igen van egy ellenszenvem az Adél felé, de már a válogatón ezt mondtam róla “mekkora arca van ennek a nőnek és mekkora lesz” és tessék itt van! Mindegy Adél úgy is csak bronz érmes lehet, mert ki volt most a 3. és párbajoznia kellett? Hát Ő! Nekem ennél nem kell több bizonyíték bárki bármit mond! Hajrá Gergő!!! Te vagy a legjobb!!!

 11. vitriol szerint:

  Adél egy jó nő. Egyénisége van. Tud énekelni.Dávid sem jobb. Timi is semmilyen, mint egy szürke egér. Gergő a legjobb, utána Adél. Ez van emberek, szórakoztató műsor, és arra szavaznak aki szórakoztat.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: