Geszti mérges – Nem Dorkának kellett volna kiesnie

Szombaton Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól. A fiatal énekesnő jól tűrte a megpróbáltatásokat, mosolygós és vidám maradt a búcsú alatt is. A kulisszák mögött Geszti értetlenül állt, szerinte Dorka igazságtalanul esett ki. Geszti Péter nem rejtette véka alá véleményét. Egyáltalán nem számított Dorka kiesésére.

A mentor úgy gondolja, hogy hetek óta messze menően jobb produkciókat hallhatott a közönség Dorkától, mint párbajtársától, Vastag Tomitól. A mentorok mégsem tudták eldönteni, ki menjen haza, Feró mondta ki a végszót: döntsön a közönség. Előkerült az ominózus boríték, amit abban az esetben nyitnak ki, ha a mentorok képtelen eldönteni, melyik énekest küldjék haza a párbaj végén.

Mint legutóbb, Szabó Mariann esetében, most is a nézők által legkevesebb szavazatot kapott versenyzőtől kellett elbúcsúzni. Geszti főleg a mentortársait okolja Dorka kiesése miatt, mert véleménye szerint, ha reálisan döntöttek volna, akkor Tomit küldték volna haza. Péter a közönséget sem érti, hogy miért nem szavaztak többen Dorkára. Azonban kénytelen elfogadnia a döntést – saját szavaival élve: „A közönségnek mindig igaza van, akkor is, ha nincs.”

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. Teodóra szerint:

  Most meg mit rinyáltok?
  Szerintem Dorkának kellett volna megnyernie!
  És Mért szóljátok meg Gesztit?
  Ez az ő véleménye és teljesen egyett értek vele!

 2. Zoli szerint:

  Gesztinek nem kell besértődni, mivel pontosan ő volt az a mentor, aki a két legtehetségesebb énekest ejtette ki a “papagáj” Fannyval, akinek a szines ruhákon kivül az “égadtaegyvilágon” semmi tehetsége nem volt.
  Egyébként a Dorka meg nagyon aranyos, kedves, DE bizony állandóan intonációs problémákkal küzd, nem is akármilyen szinten. Akinek ennyire nincs belső hallása (mint a Vastag fiatalabb gyereknek szintén), az bizony nem is tudom, hogy énekel koncerten…

 3. Klári szerint:

  Be sem szabadott volna jutnia az élő műsorba! Aki ennyire hamis tud lenni, mint ő, mit keresett itt??? Ja, a Geszti! Vajon miért? Sokkal jobbakat hazaküldött!
  Nem baj, majd az idő megmutatja, kiből lesz igazi énekesnő!
  Hajrá Szirota Dzsenifer és más tehetség, Dorka pedig jobb, ha babázik végre!
  De ciki ez Geszti, vajon a feleséged mit szól mindehhez?!

 4. Ági szerint:

  Be se kellett volna tenni a legjobb 12-be. Bár a csinos pofikájával így is túl messzire jutott.

 5. Julcsi0721 szerint:

  Egyetértek Geszti Péterrel, Dorka inkább odavalö volt mint az a szerencsétlenkedő Király L. Norbi. Azért megnézném, hogy a hörgésével, amit előad, hogy adnak ki pl egy CD-t ? Itt látszik hogy az emberek jobban szeretik a polgárpukkasztást mint a tehetséget. Csak szánalomból tartják bent, de tutira nem fog győzni !!! Shownak jó amit csinál, de semmi egyéb ! A Gálvölgyi showban tudnám elképzelni…… A többiek mérföldekkel jobbak !

 6. uhu25 szerint:

  Geszti örüljön, hogy eddig is tudta tolni a Dorka szekerét. Egyértelműen gyengécske volt végig a döntőben. Sok ezerből válogattak 12-t, ott már nincs helye a hamis éneklésnek, téblábolásnak a színpadon. Vagy tud valaki, vagy menjen haza! Nem jött be a kisbabás-marketing fogás! Kevés! Nem akarom sorolni a neveket, kik lettek volna alkalmasabbak a női döntős csapatba!

 7. Pataki Luca szerint:

  Nem értek egyet Gesztivel! A Dorka bizonytalan énekes volt, még akkor is,ha az utolsó műsorban jobban énekelt. A Tamás is hasonlóan “gyenge” láncszem,pedig értelmes, tehetséges,de az éneklése még kiforratlan. Nem csodálkoztam,hogy ők álltak ott! Egyre nehezebb lesz megválni valakitől,hiszen szűkül a kör.Aki nem tudja elviselni, hogy a kedvence kiesik,szavazzon!

 8. félix szerint:

  Egyetértek Geszti P. felháborodásával,ami a mentortársai döntését illeti.Dorka folyamatosan javult és 6.furdulót minden szempontból ő nyerte.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: