2013. március 7. 14:37.

A megasztáros Gáspár Laci drogügybe keveredett, még vér- és vizeletmintát is vettek tőle – írja a Blikk.

Már elég régóta lehet tudni, hogy Gáspár Laci belevetette magát az éjszakai életbe. A múlt héten a Nagy Duettből kiesett énekeshez egy dílerhálózat felderítése közben jutottak el, és nemcsak a tanúvallomására volt szükség az ügyben, hanem vér- és vizeletmintát is vettek az énekestől.

A rendőrök február 9-én vonultak ki egy gödöllői családi házhoz, ahol a dílerek éltek, kábítószergyanús anyagokat foglaltak le, több személyt pedig előállítottak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság állítása szerint a vásárlók azonosítása még jelenleg is folyik.

Gáspár Laci énekeshez is eljutottak a rendőrök, aki a Blikk megkeresésére nem is tagadta a dolgot, hogy kihallgatták az üggyel kapcsolatban, és elismerte, hogy vér- és vizeletmintát vettek tőle, de ezek eredményei még nem ismertek. Laci azonban azt állította, ismeri ugyan a társaságot, de soha nem állt velük szoros kapcsolatban. Az énekes szerint azért dobták be a nevét, mert abban reménykedhetnek, hogy egy híresség neve majd kihúzza őket a slamasztikából. A gyanúsítottakat Laci a Hajógyári-szigeten, egy szórakozóhelyen ismerte meg. Laci szerint az eset tanulsága, hogy nem szabad a Hajógyári-szigeten ismerkedni. A volt megasztáros nagyon nem örül az esetnek, hiszen ismert emberként nagyon nehezen fogja magát tisztázni.

Gáspár Lacit kihallgatták, dílerek keverték bele a drogügybe

Gáspár Lacit kihallgatták, dílerek keverték bele a drogügybe

Laci ügyvédje, Gerencsér András is jelen volt a kihallgatáson. A lapnak elmondta, hogy az egyik gyanúsított hamis állításokat tett védencéről, ezért pedig be fogják perelni őt.

2011-ben Gáspár Lacinak már volt egy ügye. Akkor egy barátjával utazott autóval, a rendőrök pedig kilométereken keresztül üldözték őket. Nem voltak rendben a papírjai a tulajdonosnak, ezért próbáltak meglépni a rendőrök elől.

Gáspár Lacit drogügy miatt hallgatták ki nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gáspár Laci Egyiptomban (forrás: Bors)

Gáspár Laci Egyiptomba menekült

2013. április 24. 11:41.
Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

Gáspár Laci beismerte, hogy drogozott

2013. április 3. 13:38.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Anikót támadások érik, mert Éjjel-Nappal Budapesten van

Hosszú hónapok teltek már el a Való Világ utolsó szériája óta, melyben megismerhettük Nádai Anikót - és megfigyelhettük mindennapjait a ...