Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

Gáspár Laci egyre nagyobb bajban van a nemrég kirobbant drogbotránya miatt. Eddig úgy tudta mindenki, hogy a népszerű énekes csak fogyasztotta a kábítószert, ám most kiderült, hogy kereskedett is vele.

Az eddigi információk szerint Gáspár Laci csupán fogyasztotta a Kati nevű drogot, így komolyabb büntetés nélkül – elrendelt elvonóval – megúszta volna az ügyet, ám most új fejlemények láttak napvilágot, amik súlyosbíthatják a büntetését.

A legújabb információk szerint az énekes nem csak magának vásárolta a tiltott szert, hanem más személy megbízásából is vett, kvázi kereskedett vele – legalábbis ezt vallotta a drogügyben lekapcsolt banda egyik előzetesben lévő kulcsfigurája a rendőrségnek. A volt megasztáros ezzel szemben csak 10-15 alkalmat ismert be, amikor a Hajógyári-szigeten találkozott a dílerekkel, és kábítószert vett tőlük.

Ennek ellentmond egy másik illető vallomása, mely szerint a zenész hetente többször is hívta a drogterjesztőket, ráadásul nemcsak a Hajógyári-szigeten, hanem máshol is találkozott velük. Egy másik informátor szerint Gáspár üzleti kapcsolatban áll egy B. Sándor nevű vállalkozóval, aki többször megbízta a zenészt, vegyen neki drogot, majd a beszerzett árut embereivel azokon a koncerteken, bulikon árulta, ahol Laci lépett fel.

Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

A hatóságok birtokába jutott banki kivonatokból kiderült, hogy B. Sándor többször nagyobb összeget utalt az énekes számlájára, amit Laci a tranzakció után nem sokkal ki is vett ATM-en keresztül.

Gáspár Laci ügyvédje, dr. Gerencsér András nem tudott reagálni az új információkra.

Mint ismeretes, a rendőrség 2013. március elején lecsapott egy gödöllői kábítószer-terjesztő bandára, amellyel kapcsolatban szóba került Gáspár László neve is. Akkor a volt megasztáros ugyan beismerte, hogy ismeri a szóban forgó illetőket, de tagadta, hogy bármi köze lenne a drogokhoz. Később vallomást tett kábítószer-fogyasztásáról és elmondta, hogy drogfüggő.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: