Gáspár Laci kiütötte magát, nem jelent meg a Nagy Duett próbáján

Az egykori megasztáros, Gáspár Laci teljesen kiütötte magát a Hal a tortán felvételén, annyira, hogy nem tudott elmenni másnap a Nagy Duett próbájára.

A Nagy Duett 2 első próbájára nem tudott elmenni Gáspár Laci, mert túlságosan hosszúra nyúlt az előző esti buli, és így cserben hagyta partnerét, Erdélyi Mónikát. A próba előtti este forgatták a Hal a tortán adását, és Laci volt a házigazda. A vendégek között ott volt L.L. Junior is, akinek felesége ezekre a napokra volt kiírva szülésre, így ennek örömére hatalmas bulit csaptak. Ezeket az információkat egy stábtag árulta el a Blikknek, aki szerint a sok ital miatt nem tudta magát összeszedni Laci másnap reggelre. Az informátor azt is hozzátette, hogy a megasztáros egész nap készülődött az eseményre, a vendégek távoztával pedig még takarítania is neki kellett, így hajnalban került csak ágyba.

A vendégek elég sokáig maradtak, L.L. Junior pedig a helyszínen kapta a hírt, hogy párjánál megindult a szülés, így még jobb hangulatban folytatódott az ünneplés. L.L. Junior csak hajnali négy óra tájban érkezett meg a kórházba.

Gáspár Laci felöntött a garatra, és nem jelent meg másnap a Nagy Duett próbáján

Gáspár Laci felöntött a garatra, és nem jelent meg másnap a Nagy Duett próbáján

Míg Gáspár az igazak álmát aludta, Erdélyi Mónika és a Nagy Duett egyik énektanára, Csík Sándor hiába várt rá. Többször is rátelefonáltak, de Laci nem vette fel a kagylót. Mónika még soha nem énekelt nyilvánosság előtt, haza is akart menni, hogy másnap partnerével együtt énekeljen.

Az énektanár végül megnyugtatta Mónikát, és nem ment el. Csík szerint a műsorvezetőnő ügyes volt, de teljesítményét befolyásolta, hogy nincs vele Laci. A tanár szerint Laci azt veszélyeztette a kimaradásával, hogy idejekorán búcsúzni kényszerülnek majd a műsortól.

Lacit sikerült elérnie a lap munkatársainak. Azt nyilatkozta, hogy hajnalig tartott a Hal a tortán forgatása, egyszerűen nem bírt reggel felkelni, és nagyon sajnálja, hogy így alakult az első próbanapjuk.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: