Gáspár Laci Egyiptomba menekült

A Gáspár Laci körüli drogbotrány egyre csak dagad. Márciusban csaptak le egy drogbandára a Hajógyári szigeten, a szálak pedig Lacihoz vezettek. A megasztáros eleinte még azt is tagadta, hogy komolyabb kapcsolatban állna velük, ma már úgy tűnik, Laci terjesztette is a drogot, nem csak fogyasztotta.

A bűnbandát márciusban fogták el a rendőrök, a szálak pedig Gáspár Lacihoz vezettek. Laci eleinte csak ismerősöknek vallotta a drogdílereket, később kiderült, hogy egy Kati nevű drogot fogyasztott. Nem sokkal később az egyik gyanúsított azt állította, a megasztáros nagy mennyiségben vásárolt drogokat, és nagyon úgy tűnik, hogy saját koncertjein egy társával terítette a drogokat – legalábbis a bulvárlapok állítása szerint.

Gáspár április 20-án kiírt a legnagyobb közösségi portálra egy üzenetet, mely szerint elege van mindenből, és megkéri a rajongóit, ne higgyenek az állításoknak. Laci teljesen összetört az őt ért vádak miatt, fogta magát, és külföldre menekült, senkinek sem szólt sem az úticéljáról, sem a terveiről. Amikor kiderült, hogy az énekes elhagyta az országot, sokat úgy vélték, vissza sem fog jönni, amíg lehet, pedig itthon valószínűleg vádat fognak emelni ellene.

Gáspár Laci Egyiptomban (forrás: Bors)

Gáspár Laci Egyiptomban (forrás: Bors)

A Bors magazin egyik informátora azonban megtalálta őt Egyiptomban, Hurghadában. Az informátor azt is elárulta, hogy egy csinos hölgy társaságában tölti az idejét egy nyaralóparadicsomban. A Bors magazin amatőr tudósítója elárulta, hogy Laci és a partnernője egy hétre jöttek, mint a csoport többi tagja. Szerinte Laci nyűgös, nem tetszik neki semmi, a szoba, az étel, a kiszolgálás. Az út egyébként harmincezer forintba került, a hotel pedig négy és fél csillagos, így igazán nem lehetne ok panaszra.

Hogy az egy hét letelte után Gáspár visszatér-e Magyarországra, még nem lehet tudni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: