2013. április 3. 13:38.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gáspár Lacit egy drogügy miatt hallgatták ki március elején. A rendőrség egy droghálózat felderítése közben bukkant rá Gáspár nevére, az énekestől pedig vér- és vizeletmintát is vettek.

A Blikk információi szerint Laci azóta bevallotta a rendőröknek, hogy fogyasztott kábítószert, méghozzá Katit (másik nevén Mephistót), ami a viszonylag olcsóbb bulidrogok közé tartozik, grammját már meg lehet venni 2-3 ezer forintért.

A Kati drogot korábban növényvédőszerként, fürdősóként árulták a világhálón, hogy megtévesszék ezzel a hatóságokat. Elsősorban a fiatalok partidrogjaként ismert. Ez a fajta drog először felpörgeti az embert, szinte teljes extázisban van, ám a másnap már korántsem ilyen jó a szer élvezőjének, ugyanis mindenféle paranoiás képzetet okoz, többek között. Mivel a Kati amilyen gyorsan hat, és olyan gyorsan el is múlik, ezért általában többször szokták alkalmazni a használói.

Nagyon hamar rá lehet szokni erre a típusú drogra, és hosszútávon súlyos következményei vannak a fogyasztásának. A Kati használatot a hajból lehet a legtovább kimutatni, ám ez a vizsgálat drága és időigényes, ezért nem szokták elvégezni.

Gáspár Laci bevallotta, hogy drogozott, és köze van a Hajógyári-szigeten áruló bandához

Gáspár Laci bevallotta, hogy drogozott, és köze van a Hajógyári-szigeten áruló bandához

Gáspár Lacit egy, a Hajógyári-szigeten áruló banda látott el kábítószerrel. A rendőrség azonban nyomára bukkant a bandának, és miközben göngyölítették fel a hálózatot, eljutottak a volt megasztároshoz is, aki akkor még tagadta, hogy ismeretségen kívül bármi üzleti dolgot intézett volna velük. Ennek ellenére vér- és vizeletmintát vettek tőle, és még tanúként kezelték, aztán meg is gyanúsították, amikor bevallotta, hogy élt kábítószerrel.

Laci ügyvédjét hiába kereste meg a lap, dr. Gerencsér András nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Gáspár Laci beismerte, hogy drogozott nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gáspár Laci Egyiptomban (forrás: Bors)

Gáspár Laci Egyiptomba menekült

2013. április 24. 11:41.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Szinte biztos, hogy Sipos F. Tamás lesz a Republic együttes új énekese

Bódi László "Cipő" március 11-én távozott az élők sorából. Együttesének, a Republicnak pedig új énekesre van szüksége, ha  folytatni akarják ...