Gáspár Győzike újra az adósok listáján

Alig értek véget a per, amin Gáspár Győzikét és Bea asszonyt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, most újra az adósok listáján szerepel a showman neve.

Egy évvel ezelőtt a Blikk számolt be arról, hogy Gáspár Győző és Bea asszony neve eltűnt a NAV adós listájáról. Korábban tízmillió forint feletti összeggel szerepeltek a listán. A 2012-es év szerencsés volt Gáspáréknak, ugyanis megszüntette a NAV a pénzmosási ügyüket, a showman nagymamájától örökölt milliók ügyében.

Korábban már megírtuk, hogy Győzi és Bea asszony felfüggesztett börtönbüntetést kapott a 22 millió forintos adócsalási ügy miatt, amit a NAV szerint többen is elkövettek. Győzikét 1 év 8 hónap, Bea asszonyt 1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, 3 évre felfüggesztve. Tehát ha valamelyikük ismét bűncselekménybe keveredne három éven belül, le kell töltenie a rá kirótt büntetést.

Győzike egy 2012-es felvételen a salgótarjáni bíróságon - neve újra az adósok listáján van

Győzike egy 2012-es felvételen a salgótarjáni bíróságon - neve újra az adósok listáján van

Győzike neve most ismételten felbukkant az adóslistán, ám ezúttal nem a korábbi hajdúszoboszlói cím szerepel a neve mellett, hanem egy salgótarjáni. A showman az anyagi problémákról azt nyilatkozta a lapnak, hogy mivel az ügyük még nincs lezárva, így természetes, hogy szerepelnek az adósok listáján. A cím pedig azért változott, mert idő közben visszaköltöztek Salgótarjánba.

A NAV szóvivője, Linczmayer Szilvia elmondta, hogy az adós élhet részletfizetési kérelemmel. Ha megteszi, a neve automatikusan lekerül az adósok listájáról, vagyis nem szükséges a teljes összeg kifizetése, hogy valakinek a neve eltűnjön onnan. Ám ha az adós elmarad a részletfizetéssel, az illető neve ismételten visszakerül az adóslistára, és a továbbiakban nem lesz lehetősége arra, hogy részletekben fizessen, muszáj egy összegben kifizetnie a maradék tartozást.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Gáspáréknál is ez a helyzet állt-e elő, vagy más ok miatt került vissza a neve a listára.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: