Garázdasági ügyben hallgatták ki Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát

Hosszú hetek óta másról sem cikkezik a bulvársajtó, mint Rékasi Károlyról és az ő szerelmi életéről, vagyis, hogy Détár Enikőt vagy Pikali Gerdát választja az ismert színész. Ezúttal azonban egy garázdasági ügyről és a kihallgatásról ír a sajtó, ugyanis Rékasi eltulajdonította egy fotós kameráját. Ugyan a kamera visszakerült a tulajdonosához, a fotóriporter feljelentést tett a rendőrségen.

A Blikk információi szerint tanúként idézték be Rékasi Károlyt a Budaörsi Rendőrkapitányságra. A színész arról vallott, hogy október 24-én elvett, majd visszaadott egy videokamerát egy parkolóban egy fotóriporternek. Rékasi és Pikali egy bevásárlóközpontban egy nyilvános rendezvényen voltak, amikor a parkolóban a Velvet magazin fotóriportere képeket készített a párról.

Az esetet, hogy Rékasi elveszi a fényképezőt mobiltelefonon, videóban rögzítették, és a sajtómunkás feljelentést tett. A lap megtudta, hogy nemcsak Rékasit, hanem a helyszínen tartózkodó Pikali Gerdát, a fotós Szécsi Istvánt és egy újságíró munkatársat is tanúként hallgattak ki az ügyben, őket egy nappal korábban. Gyanúsított még nincs, ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás.

Pillanatfelvétel: Rékasi Károly visszatér a fotóriporterhez az ominózus estén (forrás: Velvet)

Pillanatfelvétel: Rékasi Károly visszatér a fotóriporterhez az ominózus estén (forrás: Velvet)

A megtörten nyilatkozó színész a Fókusznak azt mondta, hogy ő nem vitte el a fényképész készülékét, csupán csak meg akarta nézni, hogy milyen fotók készültek a parkolóban. Rékasi azt is hozzátette, hogy nem nyúlt a géphez, mert túlságosan bonyolultnak találta. Zavarában és idegességében elrakta a gépet a csomagtartóba, de a kamera eltűnt onnan. A fotós nyitogatta a csomagtartót, és ő mondta, hogy már nincs ott. Az áruház biztonsági őrének a segítségével áttúrták a csomagtartót, de a fényképező nem lett meg. A fotóriporter állítása szerint a gépet Rékasi motoros ismerősétől kapta vissza. A hatóságok egyelőre tovább nyomoznak az ügyben.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: