Gajda László puszta show-műsorra számít

Újdonság lesz a magyar tévénézők számára, hogy az X-faktor mentorai nem hagyományos zsűriként funkcionálnak majd. Gajda László zeneszerző-producer (musicproducer.hu) maga is dolgozott lemezkiadóknál a tehetségek kutatásával, csakúgy, mint Simon Cowell. Sőt, maga Gajda is vállalt már feladatot zsűriként amatőr zenekarok nemzetközi versenyén. Mos őszintén kimondja, amit gondol saját blogja hasábjain.

Kérdéses, hogy nálunk hogy sikerül a mentori feladatokat ellátnia a négy kiválasztottnak, véli Gajda. Az egymással való versengés, illetve a feszültségkeltés szempontjából azonban elégedett a műsorkészítők választásával.

Nagy Ferót amolyan cowelli szerepben képzeli el, legalábbis a „hihetetlenül kellemetlenkedő, mondhatni bunkó figura” ráillik a Beatrice frontemberére. Kerek perec kimondja a saját stúdiót vezető producer, hogy a babos kendős rocker szerepeltetése nem valódi tehetségkutatót sejtet. A készítők show-műsort akarnak csinálni, ahol a hangsúly a nagynevű zsűrin lesz, és a jelentkezők csupán másodhegedűsnek számítanak majd. A szakember szerint Nagy Feró sem a zenei tehetségek segítéséhez, sem magához a zenéléshez nem ért, de a műsort vélhetően feldobja majd sajátos személyiségével.

Másodikként Gesztire tér ki, akitől show-elemnek beillő beszólásokat vár, de a mentorok szakmai feladataihoz Gajda szerint ő sem ért. Keresztes Ildikót az „érzékeny nő” szerepében képzeli el a közelgő X-faktorban, akit vélhetően rendszeresen elfog majd a sírás. „Nem is értem miért vállalta”- írja a zeneszerző. Zárásképp ifj. Malek Miklósról ír, akit nem irigyel helyzetéért. A tengerentúlon dolgozó producer az itthonitól különböző közegből érkezik, viszont Gajda őt tartja egyedüliként hitelesnek a mentorok közül. Persze azt még nem tudni, hogy ő elegendő lesz-e a valódi sztárképzéshez.

Ami még érdekelhet..

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: