2010. június 26. 11:04.

bodnar-attila Blogjában reflektált a Megasztár ötödik szériájának zsűritagjaira Gajda László Amadeus producer (musicproducer.hu), hangmérnök, aki számos jól ismert hazai formáció albumán dolgozott már. Nem csak a zenei világban számít elismert szakembernek, hanem maga is vállalt szerepet zsűriként az amatőr zenekarokat versenyeztető Emergenza nemzetközi fesztiválban is.

Gajda egymás után véleményezte röviden a Tv2 produkciójában szereplő ítészeket. Lényegre törően kimondta, mit gondol, és bár őket már láthatta ’akció közben is’, nem vesézte ki túlzottan a témát.

Friderikuszról szimplán annyit mondott a zenei szakember, hogy kiválóan alakítja a szemétkedős zsűritag szerepét, így nem tartja hiteltelennek, de leszögezi, hogy szakmailag nem kompetens. Mester Tamásról sem zeng ódákat, annak ellenére, hogy jó előadó, Gajda szerint ő sem tartozik a hiteles zsűri kategóriájába.

Presser Gábort elismeri, de úgy véli kissé kellemetlen neki a legfőbb szakmai személy szerepe. Eddig meglehetősen kevésszer hallotta őt, de reméli, hogy a későbbiekben hallatja majd hangját, amikor valóban fontos lesz a szava. A producer Eszenyi Enikőről alkotott véleménye tűnik a legpozitívabbnak. Szerinte ösztönösen jól szerepel zsűriként, az eddigi ítéletei alapján kiemelkedő figurája a négyfős „testületnek”.

Ezeket is olvasd el..

Gajda László: Eszenyi ösztönösen jól csinálja! nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Elhunyt Komár Laci

Meghalt Komár László

2012. október 17. 13:35.
Elhunyt Komár Laci

Komár László majdnem meghalt

2012. október 4. 12:13.

László Attilát megzabálták..

2011. május 7. 20:04.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Mónika szerint:

    Hát igen vannak elég érdekes és durva megjedzések stb, de a legjobb és a legőszintébben Eszenyi Enikő az aki a legkedvesebb és őszintén segít min és hogyan kell változtatni az illetőnek hogy az jó legyen.Valamint Mester Tamás csak ők ketten szerintem akik valamit értenek az egészhez.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=36 w=100 h=240 float=left]Négy éve annak, hogy Puskás Peti a Megacastingtól egészen a döntőig dalolta magát, rengeteg tehetséget utasítva ...