Fridi győzött: Megasztár pénteken 20:40-kor

Friderikusz jött, látott és győzött! Elmondta véleményét, a nézőket maga mellé állította és kiharcolta, hogy a Megasztár 5 és az X-faktor között ne kelljen döntenie a nézőnek. Mostantól mindegyiket lehet élőben nézni, nem ütik egymást a műsorok időpontjai.

Két hete szombaton Friderikusz Sándor, a Megasztár 5 egyik zsűritagja élő adásban adott hangot nemtetszésének, miszerint a két konkurens csatorna ugyanolyan stílusú tehetségkutató műsora, ugyanazon a napon és ugyanabban az időpontban látható. Fridi emailt kért azoktól a nézőktől, akik mindkettő műsort szívesen néznék. Így elindította azt a lavinát, aminek a következménye, hogy az RTL Klub és a TV2 programigazgatója kénytelen volt átgondolni, hogy valóban jó ötlet-e a két műsort egyszerre sugározni. Sándor felhívására több száz email érkezett, amiben a nézők támogatják a javaslatot, miszerint az egyik műsort át kell tenni másik napra, mert ha nem egyszerre lenne a kettő, akkor mindegyiket szívesen néznék. Az RTL Klub vezetősége hallani sem akart arról, hogy az X-faktor másik időpontban fusson. Kiss Péter, a TV2 programigazgatója viszont meghajlott a nézők akarata előtt és hajlandó a kompromisszumra. Ezentúl a Megasztár 5 élő adásait a nézők nem szombaton, hanem péntek esténkén 20:40-től láthatják. Az X-faktor változatlanul szombat esténként kerül képernyőre.

Mindkét tehetségkutató show nézők millióit vonzza hetente a képernyők elé. A rajongók együtt izgulnak, sírnak és nevetnek a kedvencükkel. Mostantól senkinek nem kell választani az X-faktor és a Megasztár 5 között, mindkettőt lehet élőbe nézni.

Hasonló bejegyzések..

13 hozzászólás

 1. mammer szerint:

  Jobb ez így, legalább nem kell választani a Megasztár és az X-Faktor között, amúgy is utáltam, hogy oda-vissza kapcsolgattam. Bár így most a Barátok közt rajongók bazsalyognak, de én nem nézem. (Meg különben is az visszanézhető az RTL Klub weboldalán amikor csak akarod).

 2. Peterpo szerint:

  A lényeg az hogy így mindenkinek jobb, konkorenciát jelentenek egymásnak de így hogy különböző napokon vannak kevésbé és ez tetszik mert legalább normálisan végig tudom nézni mindkettőt!

 3. Esszi szerint:

  Karesz, már hogy ne lennének konkurenciái egymásnak? Pontosan azért vannak egyszerre hasonló műsoraik, hogy kijöjjön a verseny. Ha az egyiken épp sorozat menne, míg a másikon beszélgetős műsor, az olyan lenne, mintha olimpián egy gátfutó meg egy rúdugró versenyezne.

 4. Tmami szerint:

  Nagyon örülök a pénteki Megasztárnak, Köszönöm Friderikusz Sándor!
  Nagyon örülök, hogy már MAGYAR dalt, magyarul énekelt dalt is hallunk, – ha csak ritkán is! Köszönöm AKI ezt propagálja!
  Sajnálom viszont, hogy olyan “ruhákban” kell látnom a műsorvezetőket (tisztelet a kivételnek!), hogy bizony a régi
  sáros, trágyás TSZ udvarok jutnak eszembe (nem vagyok már fiatal!), ugyanis ott jártak az agronómusok, a “fentről jött vendégek” – valamint az állatgondozók gumicsízmában, mert másként nem lehetett a sárban, az állatok közelében járni!
  EZ NEM SZÍNPADRA VALÓ! Kérem Önöket, tiszteljék meg a színpadot és a NÉZŐT is, hogy nem ilyen rosszemlékű ruházatot viselnek! (trendi vagy sem, gusztustalannak tartom ilyen nagyszabású eseményen!)

 5. karesz50 szerint:

  Gratulálok Friderikusz Sándornak
  Többedmagammal már nekem is megfogalmazódott ez az igény. Igazából kiterjedhetne más műsorokra is. Szerintem a TV2 és az RTL klub nem konkurenciái egymásnak hiszen egyeztetett időben teljesen hasonló műsorokat adnak, a reklámjai is szinte ugyanazok ugyanabban az időben. (érdekes módon mindkét csatorna előre közli a műsortervét, és mégis) Mindkét csatorna hasonlít a Story és a Best bulvárlapokhoz. Elég csak az egyiket megvenni mert ugyanarról szól a másik is. (nekem egyik sem kell. Szerintem ha egyik csatorna megszünne akkor fel sem tünne, csak a helyén babszemmintás lenne a képernyő.

 6. Astroerno szerint:

  Egyet értek Pirossal, én is inkább a tehetségkutatót nézem élőben, a sorozat várhat nyugodtan, azt meg tudom nézni neten is.
  Friderikusznak meg hatalmas köszönet, hogy péntekre rakta!

 7. Koller szerint:

  Szerintem ez így sokkal jobb mintha a két tehetségkutató lenne egy időpontban. A BK-nál meg van az a lehetőség hogy megnézd mivel az rtl oldalán elérhető szóval ezzen így szerintem semmi probléma. Nem kell izgulni mert másnap vagy lehet hogy még aznap az rtl-oldalán fent lesz. Így talán ez volt a legjobb döntés. Végre nem kell kapcsolgatni, bár a másik annyira nem érdekel, mindig is Megasztár fan voltam inkább azt nézem:)

 8. Piros szerint:

  Sándor!
  Ez jó ötlet jó munka volt!

  A Barát rajongók felvehetik és nézzék meg utána.
  Élőben egy nyiladozó tehetségnek pedig, érdemes szurkolni és szavazni is. Ők nem a tv előtt csücsülnek sorozatokra lesve, ha már kiállnak elénk akkor ennyi figyelmet megérdemelnek!
  Aki szerint nem, az csinálja utánuk!

 9. nelly szerint:

  Na de a Barátok közt-tel egyszerre????Ez csúnya húzás volt! Így mégkevesebben fogják a Megát nézni!!!!!!

 10. nelly szerint:

  Jól kitolt velem a Megasztár…..Pont pénteken? Pont a Barátok közt-tel egyszerre?? Gratula!!!!

 11. Miller szerint:

  Nagy baj van a pontozással!
  Úgy érzem nem csak én (de még a zsűri is) értetlenül áll azelőtt, hogy miért kerülnek rendszeresen a tehetséges előadók a kiesésé közelébe. Úgy gondolom a választ a pontozás módjában kell keresni Amennyiben végig gondoljuk, hogy mi történik amikor az utolsó (vagyis a közönség által kevésbé preferált) 5 előadó fényképét bemutatják megkaphatjuk a választ. A nézők ugyanis ekkor a kiesők közül választanak, és szavazataikat arra adják akit bent szeretnének tartani. Csakhogy ezzel a kiesők felzárkóznak azok mellé, akiket a közönség biztonságban hisz, és pontjaik miatt a szervezők sem irányítják rájuk a figyelmet. Az 5 utolsó helyezett bemutatása a rájuk – a közöttük fennálló rangsorolás érdekében – adott szavazatok automatikusan a tehetségesebb szereplők hátrányát okozza.

  Megoldás lehet az, ha bemutatják a teljes sorrendet (persze csak a nézőknek), vagy miután az 5 utolsó helyezett képe bemutatásra kerül, akkor a beérkező szavazatok már csak a közöttük felállított sorrendbe számítanak bele, és a más versenyzőkkel szembeni helyezésüket nem módosítják.

 12. vj szerint:

  ezaz fridii thx

 13. anya szerint:

  Tisztelt Friderikusz Úr!

  A Barátok közt-öt nem adom a Megasztárért!És érett énekesekre vágyom,mint pl.az Adam’s és nem gyerekre!
  Szerkesszen gyermekeknek tehetségkutatót!
  Üdvözlettel,egy anyuka!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: