Friderikusz meglepő felhívása

Számtalan tehetséget hallgatott meg a Megasztár zsűrije az 5. széria előválogatása során, melyek közül nehezen választotta ki a 13 döntőst. S bár eddig sem maradt el a versenyzők teljesítményének dicsérete, Csonka Andreas múlt heti produkciója felettébb nagy emóciót váltott ki az egyik Megabírából,

 aki ennek hatására felkérést intézett a tévé előtt ülő nézőközönség felé, élő adásban.

Friderikusz Sándort megindította a fiatal énekes múlt szombati előadása. Eleinte sajnálkozott, hogy ezt, és az ehhez hasonló produkcióknak sokan nem lehetnek a részesei, mert éppen egy másik műsort néznek egy konkurens csatornán. – Utalva ezzel az RTL klubon ugyanazon időben futó, szintén tehetségkutató jellegű show-ja. Majd felkérte a televíziók előtt helyet foglaló nézőket, ha mindkét műsort nézik, írjanak a tévétársaságoknak, hogy valamelyikük tegye át egy másik időpontra, esetleg napra a műsorát. Hozzátette, hogy személyesen le szeretne ülni, és beszélni az ügy érdekében mindkét csatorna programigazgatójával.

Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatója szerint, Friderikusz a TV2 gyengeségének beismerését tolmácsolta ezzel, lévén, hogy lassan kezdik belátni, át kell rakniuk a Megasztárt egy másik napra, hiszen mióta az RTL elindította az X-faktort, annak nézettsége jócskán ráver a Megasztáréra.

Ezzel szemben a TV2 azzal védekezik, hogy azért érdemesebb őket választani szombatonként, mert a Megasztár 5. évada – akárcsak az előzőek – tele van érzelemmel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Friderikusz felvetése óta több tízen-ezer levél landolt a Megazsűri elektronikus postaládájában, melynek küldői mind támogatják a „mozgalmat”.

Kolosi végül kijelentette, az RTL nem egyezkedik, továbbra is a megszokott időben tűzik műsorra az X-faktort. Így elképzelhető, hogy a jövő héten már egy másik időpontban láthatjuk a Megasztárt.

Hasonló bejegyzések..

17 hozzászólás

 1. roxy szerint:

  sajnálom hogy ki eset Dávid de szerintem ő volt a legjobb és nem neki kelet volna ki esni hanem a Reninek ..

 2. kriszti szerint:

  És kéne tényleg egy tini müsor,ahol a gyerekek tehetségét fedeznék fel,ide meg az idösebbek kellenének.Aranyos volt az Annácska,de neki tényleg az iskolába kell járnia,nem állando éjszakába.Nem odavaló volt.Én meg is örülnék,ha a lányom nem tanulna ennyi idösen

 3. kriszti szerint:

  Szerintem sokan nem odavalók a megasztárba és mindig azok esnek ki akiknek még bennt kéne maradniuk,sajnálatos modon.Ez már tényleg nem tehetségkutató,hanem pofakutató.Minél jobban játszod az eszed,annál többet érsz és marhára nem a tehetséget nézik.Amugy tényleg nem a nézöknek kéne szavazni,hanem a zsürinek.A Claudiával meg szerintem semmi probléma.

 4. luki szerint:

  Szerintem Sándor csak ötletet adott.A konkurens csatornának kellet volna kompromisszumot kötni.Egyébként én mindkettőt nézem de a mentorosdi játék egy vicc.A zsűri ennyi pénzért ne egymást szórakoztassa.A megasztár szinvonalasabb./Nem az előadókra értem/

 5. luki szerint:

  Ha zenei tehetségkutató a verseny akkor nem azzal kéne foglalkozni,hogy kinek milyen a ruhája a haja stb.A hang a lényeg s a versenyzőket nyilván szakemberek irányítják ./festik, öltöztetik/.Miről beszél Fridi?Nyilván amit lát mert a hanghoz nem ért.Ez nem szépségverseny…Jó reggelt!!!

 6. luki szerint:

  Ferencnek üzenem nem csak egész Erdély szavaz Tolvaj Renátára hanem fél magyarország is.Köztük én is.Ha nem értessz hozzá inkább maradj csendben.Nem a hovatartozás hanem a tehetség és a nézők véleménye a döntő.Szégyelld magad.

 7. Ferenc szerint:

  Tolvai Renátára szavaz egész erdély! Ez nem korrekt. Ezeknek a románoknak csak az a fontos , hogy az ő birkájuk nyerjen.

 8. krúdi szerint:

  irén: egyetértek!

 9. Irén szerint:

  Kedves Sándor szerintem is, nem való oda Claudia!

 10. rika szerint:

  KEDVES SÁNDOR!NEM LEHETNE A MEGASZTÁRT SZOMBATON MEGISMÉTELNI VALAMIKOR KORA DÉLUTÁN.SAJNOS SOKAN VAGYUNK AKIK NEM LÁTJUK A PÉNTEKI ADÁST MIVEL DOLGOZUNK/erre gondolhatott volna/A NETEN NEM UGYAN OLYAN ÉLMÉNY NÉZNI MINT A TÉVÉBEN!!!

 11. rika szerint:

  Kedves Sándor!Én két műszakban dolgozom és sajnos csak minden második héten tudom nézni a megasztárt.Ha már pénteken van akkor legalább másnap kora du.időpontban nem lehetne MEGISMÉTELNI AZ ADÁST!!!???Biztos vagyok benne,hogy sokan szívesen megnéznék ismétlést is.Kérlek titeket is kedves megasztár nézők aki támogatja ,HOGY ISMÉTELJÉK MEG A MüSORT az jeleze.köszönöm

 12. mária szerint:

  Más időben adni a műsort egy tévedés volt!Azokra nemgondoltak,akik délutános vagy éjszakai műszakban dolgoznak?Aki a megasztárt kezdte nézni,most minden második héten lemarad.A Sándor jobblenne ha megtartaná magának a magán akcióit!Jobb lenne,ha Mester Tamással sem kötekedne állandóan!Az Annácska meg inkább járjon iskolába.Hajrá Melinda!üdv.

 13. Marcsi szerint:

  Szerintem ami fontos jó ötlet volt más időben adni a műsort.
  Viszont a versenyzők ruhái ,számomra nem oda valók.Annát pedig már régen ki kellett volna küldeni,kellene 16 év alattiaknak külön verseny.Mellesleg 12 éves lányom jobban énekel táncol mint Annácska,de még gyerek.
  Andreast viszont jogtalanul szavazták ki,hiszen a szavazói nem tudtak rá szavazni.Másképpen kellene a szavazást véghez vinni,zsűrinek is kellene pontokat adni.
  Zsűri véleménye fontos ,akkor is ha keményen kritizálnak.

 14. blanka szerint:

  Nos, én azt gondolom, hogy rosszul van kitalálva az egész Megasztár és az X faktor is, ugyanis nem tartom helyesnek, hogy a nézők döntsék el azt,ki menjen tovább, annál is inkább, hogy a szervezők ilyen profi zsürit sorakoztatnak fel.Kiszavazni Csonkát, nevetséges!!!!!!!!!!! Én kihagynám a nézőket vagy esetleg a szavazatuk csak bizonyos százalékban számítson és a fő döntés joga a zsüri kezében legyen….
  Üdv..

 15. Milán szerint:

  Nagyon nagyon igaza van az Anikónak
  Ha ez a müsor arról szól hogy énekeseket keresnek
  akkor mért nem azt teszik!
  A zsüri mai döntése egyelö a nullával!
  Ezel azt biszonyitoták,hogy pofára megy!
  Nem akkarom meg bántani a fivérek zenekart de a pics…se jöhetnek a Anderashoz!
  Meg értetem volna ha a nézök zavazata alapján esik ki de nem ez történt!Pici bácsiba pedig csalotam!Pedig gyermek korom
  óta példaképemnek tekintem!Pedig Anderas szerintem nagyon szép hangal rendelkezik és tudta is használni!
  Hajrá Kökény Attila!

 16. Anikó szerint:

  A mai este felháborító volt! Mi alapján szavaznak a nézők? Kinek van szebb haja, vagy kinek van több szomszédja? Mi lenne, ha egy ilyen nívós műsorban, talán arra szavaznának, amiről szól ez az egész?
  Arról, hogy ki ÉNEKEL a legjobban.

 17. Surkapisca szerint:

  Kedves Sándor!
  Kezdeményezhetne egy újabb szavazást: cseréljék le Claudiát!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: