2012. február 28. 15:27.

Jennifer Aniston ismét az oltár elé áll. A 43 éves színésznő jelenlegi párjával, Justin Theroux színésszel kötné össze az életét még az idén.

Aniston a nagy hírrel már eldicsekedett a barátainak is.

Jennifer Aniston óvatosan bánik a magánéletével kapcsolatos hírek megosztásával, mióta elvált Brad Pittől. Ám úgy tűnik, a színésznő most ismét rátalált a boldogságra, és újra házasságra adja a fejét. A világsztár a nagy hírt nem is bírta magában tartani, és egy Oscar előtti  bulin elújságolta barátainak is.

“Év végéig férjhez megyek” – dicsekedett Aniston, aki nem csak a házasság hírét mesélte el ismerőseinek, hanem hosszan ecsetelte, hogy mennyire boldog Justin Theroux-szal. A színésznő még azzal is viccelődött, hogy ha párja év végéig nem vezeti oltár elé, akkor elhagyja. Ám valószínűleg ettől nem kell félnie a világsztárnak, mert kapcsolatuk valóban komoly, ugyanis van egy közös kutyájuk is, amit amolyan gyerekpróbának is fel lehet fogni.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

A rossz nyelvek szerint a világsztár csak reménykedik a házasságban.

Férjhez megy Jennifer Aniston nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Tina Turner

Férjhez megy a 73 éves Tina Turner

2013. július 18. 16:15.
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston most tényleg terhes

2012. február 21. 13:22.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Csandra Bahadur Dangi

A világ legkisebb embere alig 54 centiméter magas. A hetvenkét éves nepáli férfi, Csandra Bahadur Dangi nem mindennapi termetével egyből ...