Fenyegető hívásokat kap Lagzi Lajcsi

A Frizbi című műsorban teregette ki Zámbó Jimmy szerelmi életét Galambos Lajos, és azóta folyamatos támadások érik a művészt. Egyesek telefonon zaklatják, a Jimmy rajongók pedig tüntetést szerveznek a háza elé.

Nagy port kavart nemrégiben Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi, amikor Hajdú Péter műsorában kitálalt Zámbó Jimmy életéről. Mesélt Jimmy szerelmi viszonyáról Gregor Bernadettel, de még azt is elmondta, miként emelt fegyvert Pataki Attilára.

A műsor adásba kerülése óta számtalan negatív kritikát kapott Lajcsi, sokan nem értették, miért kellett felhozni több, mint tíz évvel ezelőtti titkokat. Lajcsi azt is elárulta, hogy rengeteg telefonhívást kap az eset óta, még Jimmy felesége is felkereste, de az énekes még nem hívta vissza az asszonyt.

Az is kiderült, hogy fenyegető telefonhívást is kapott rejtett számról. Az ismeretlen annyit mondott a telefonba: “A nyakadra lépek!”.

Lagzi Lajcsi már bocsánatot kért Zámbó Jimmy kitálalása miatt

Lagzi Lajcsi már bocsánatot kért Zámbó Jimmy kitálalása miatt (fotó: stop.hu)

Lajcsi úgy véli, semmiféle olyan információt nem osztott meg a nyilvánossággal, ami új hír lenne. Ezeket a pletykákat Lajcsi szerint nyílt titokként kezelték, vagyis mindenki tudott róluk. Azt beismerte, hogy elképzelhető, hogy a Patakira rántott fegyverről nem mindenkinek volt tudomása. Az énekes nem érzi, hogy bemocskolta volna állításaival Jimmy emlékét, ráadásként még azt is közölte, rengeteg más titkot is őriz, amit nem osztott meg a nyilvánossággal.

A Zámbó család háborog az eset miatt, Jimmy fia, Szebasztián pedig még egy közösségi portálon is megírta csalódottságát. Lajcsi nem említette, hogy félne a zaklatás miatt, mindenesetre feljelentést tett az ismeretlen telefonáló ellen.

A Jimmy rajongók tüntetést szerveznek Lajcsi háza elé, mert ők nem bocsátják meg azt, hogy mennyi titkot kifecsegett az énekes egykori barátjáról. Állítólag celebek is csatlakozni akarnak a tüntetőkhöz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: