Feltámadt egy csecsemő a halottasházban

Egy argentin kismama ötödik gyermekét hordta a szíve alatt. Várandósságának 26. hetében, eddig tisztázatlan okokból elfolyt magzatvize, majd kisvártatva megindultak fájásai is.

Amint világra jött a pici, a szülést levezető orvosok nem észleltek életfunkciókat a kislánynál. További beavatkozásnak nem látták értelmét, közölték hát az édesanyával, hogy gyermeke halva született.

A halotti anyakönyvi kivonat kiállítása után a család haza ment gyászolni. Az asszony azonban nem volt képes nyugodni, látni akarta kisbabáját. Nagyjából tizenkét óra telt el a szülést követően, mikor a házaspár megérkezett a halottasházba, ahova az apróságot szállították. Amikor kihúzták a fagyasztó tepsijét, amiben a csecsemő feküdt, a teremben lévők szívverése szinte kihagyott: a kicsi mocorgott és nyöszörgött.

Baba

Baba: a fotó csak illusztráció, nem függ össze az esettel

“A kislányom 10.24-kor született meg, és 11.05-kor már a hullaházban volt. 12 órát töltött a fagyasztóban – a saját szememmel láttam a jeges zúzmarát a testén!” – Nyilatkozta az anya örömkönnyekben úszva a Daily Mail-nek.

A családnak esze ágában sincs bűnöst keresni, számukra minden kártérítésnél többet ér, hogy kislányuk életben van. Ennek ellenére a klinika vezetője felfüggesztette a szülést vezénylő orvoscsapatot, és vizsgálatot kezdeményezett.

Babavárás alatt a Luciana Abigail néven gondolkodtak a szülők, de azok után, amin a pici keresztülment, végül a Luz Milagros-ként nevezték el – ami annyit tesz: Könnyű Csoda.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. szebi szerint:

    az komoly bár már 2014 van még mindig él?

  2. hella szerint:

    luz milagros=fenyes csoda

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: